Z dcéry amerického exprezidenta je moderátorka rannej šou! Debut so slzami

Jenna Bush Hager, dcéra bývalého prezidenta USA Georgea W. Busha, má za sebou premiéru ako moderátorka populárnej Today Show.

10.04.2019 10:10
Jenna Bush Hager Foto: ,
Jenna Bush Hager, dcéra niekdajšieho amerického prezidenta George W. Busha.
debata

Z Bieleho domu do televízneho štúdia! Jenna Bush Hager (37), dcéra niekdajšieho amerického prezidenta Georgea W. Busha, odštartovala svoju kariéru spolumoderátorky populárnej Today Show v televízii NBC. V štúdiu nahradila 65-ročnú Kathie Lee a šou moderovala spolu s Hodou Kotbovou (54). Počas svojho prvého dňa sa dočkala niekoľkých prekvapení.

Pred jej prvým živým moderovaním populárnej šou bola Jenna, prirodzene, nervózna, ako počas programu prezradila ona sama. Hneď v úvode šou jej navyše kolegyňa, Hoda Kotb, pustila dokrútku, na ktorej jej želajú otec, George W. Bush a mama Laura Bush, veľa úspechov v novej práci a odkazujú jej, akí sú na ňu pyšní. Po dokrútke sa v jej očiach objavili slzy dojatia – asistent réžie jej následne „poslal“ popierové vreckovky, aby si mohla utrieť slzy. Odkaz jej v dokrútke poslala aj jej sestra – dvojča Barbara. A to nebolo všetko, v štúdiu ju navyše prekvapili jej manžel, Henry Hager a ich dve deti – Mila (5) a Poppy (3). Prvý deň v práci bol tak pre Jennu priam nabitý emóciami, čo následne opísala aj na svojom Instagrame.

Správa, že Jenna Bush Hager nahradí dlhoročnú moderátorku programu televízia NBC potvrdila vo februári 2019. Pre Today Show Jenna už pracovala aj predtým, ale v pozícii reportérky. V minulosti sa živila aj ako učiteľka vo Washingtone. V roku 2008 sa vydala za Henryho Chasea Hagera, s ktrorým vychováva dve dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jenna Bush Hager #Today Show

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....