Vrátiť sa znovu ako Thor? Herec Hemsworth má jasnú odpoveď

Premiéra jedného z najočakávanejších filmov komiksového univerza sa blíži. Už o dva týždne sa diváci dočkajú záveru príbehu skupiny Avengers. Nechýba medzi nimi ani Thor, ktorého stvárňuje Chris Hemsworth.

09.04.2019 15:25
Zľava: Herci Chris Hemsworth, Brie Larson a Don... Foto: ,
Zľava: Herci Chris Hemsworth, Brie Larson a Don Cheadle sa tiež objavia vo filme Avengers: Endgame.
debata

Tí, ktorí videli prvú časť príbehu s podtitulom Infinity War, vedia, že z armády superhrdinov zmizla takmer polovica v dôsledku vyhladenia nachystaného Thanosom. Diváci sa však určite môžu tešiť na to, že na plátne uvidia austrálskeho fešáka Hemswortha.

Práve rola mýtického superhrdinu Thora znamenala najväčší zlom v jeho kariére a s prestávkami sa k nej tento herec vracia od roku 2011. Oficiálne by jeho úloha v snímke Avengers: Endgame, ktorý bude mať na Slovensku premiéru 25. apríla, mala byť posledná.

„Ktohovie, čo ešte majú pripravené v zálohe,“ uviedol Hemsoworth na otázku, či sa ešte plánuje vrátiť v niektorom z filmov pod taktovkou Marvel. „Úprimne to bola pre mňa asi najzábavnejšia práca, akú som robil, takže by som bol naozaj šťastný, ak by ma ešte vôbec chceli a prijal by som to,“ komentoval otázku moderátorky Ellen DeGeneresovej herec počas návštevy v jej talk-šou.

Zľava: Herci Mark Ruffalo, Karen Gillan a Chris... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Mark Ruffalo, Karen Gillan a Chris Evans Zľava: Herci Mark Ruffalo, Karen Gillan a Chris Evans pred premiérou filmu Avengers: Endgame.

Tridsaťpäťročný Hemsworth by sa v novinke mal objaviť s časťou svojich bývalých kolegov, ktorí sa objavili v predchádzajúcich príbehoch zo série Avengers. Medzi nimi nebude chýbať napríklad Scarlett Johansson alias Čierna vdova, Mark Ruffalo ako Hulk či Chris Evans alias Kapitán Amerika.

Tvorcovia dej úzkostlivo taja a fanúšikovia sa už mesiace dohadujú, ako sa vlastne záver série vyvinie. Počkať si však budú musieť ešte pár dní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Thor #návrat #Avengers: Endgame

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...