Pápež Jude Law v plavkách aj s kolegyňou! Obaja predviedli ukážkové telá

Herca Juda Lawa poznajú diváci dobre z mnohých filmových hitov, ale iba pred pár rokmi zaujal aj postavou pápeža v seriáli Mladý pápež z produkcie HBO.

11.04.2019 00:00
debata
Herec Jude Law a jeho kolegyňa Ludovine Seigner... Foto: Profimedia
Herec Jude Law a jeho kolegyňa Ludovine Seigner pri filmovaní nových epizód seriálu Young Pope (Mladý pápež). Herec Jude Law a jeho kolegyňa Ludovine Seigner pri filmovaní nových epizód seriálu Young Pope (Mladý pápež).

V týchto sa 46-ročný herec venuje nakrúcaniu nových epizód a práve pri práci v exteriéri ho nachytali aj paparazzovia. To, čo sa im podarilo zachytiť, však nepochybne prekvapí aj fanúšikov tohto neortodoxného seriálu v réžii oceňovaného talianskeho tvorcu Paola Sorrentina.

Law, ktorý sa na obrazovke vráti ako najmladší pápež v druhej sérii projektu, sa objavil na pláži neďaleko Benátok, aby tam nakrútil scénu vo vode a následne aj scénu na pobreží. Tvorcovia sa rozhodli, že v tomto momente bude mať britský herec na sebe len slipové biele plavky – takzvané speedos.

Law sa môže pýšiť udržiavanou mužnou figúrou a tak s danou scénou určite nemal problém – konieckoncov, aj v minulosti sa objavil na plátne kín viackrát vyzlečený. Tvorcom seriálu Mladý pápež však nestačilo, že pred kamerami vyzliekli „váženú cirkevnú osobnosť“, urobili tak aj s nábožensky založenou Esther v podaní francúzskej herečky Ludivine Seignerovej.

Paparazzom sa tak naskytol pohľad na scénu, kde sa „pápež“ Law v miniatúrnych plavkách prechádza po pláži ruka v ruke s príťažlivou blondínkou Seignerovou oblečenou len do pestrých bikín.

Na to, ako bude výsledná scéna vyzerať a aký zmysel bude mať v rámci deja na obrazovke, si však diváci musia počkať. Televízia HBO zatiaľ nezverejnila dátum oficiálnej premiéry. Mohol by to byť záver tohto roka, alebo prvá polovica toho budúceho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pápež #seriál #nakrúcanie #plavky #Jude Law #Mladý pápež

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...