Podobajú sa? Táto nežná kráska stvárni princeznú Dianu v seriálovom hite

Štvrtá série populárneho seriálu The Crown o britskej monarchii bude zobrazovať osemdesiate roky. Dej sa bude točiť najmä okolo princeznej Diany.

11.04.2019 10:50
Britain Princess Diana Timeline Foto: ,
Princezná Diana na archívnej fotografii z novembra 1987.
debata

Fanúšikovia seriálového hitu The Crown netrpezlivo čakajú na jeho tretiu sériu, ktorú Netflix odvysiela tento rok. Presný termín štartu zatiaľ známy nie je. Tvorcovia však aktuálne „odhaľujú“ hlavných hrdinov štvrtej série – ktorá bude zobrazovať osudy členov kráľovskej rodiny v osemdesiatych rokoch. A hlavnou hrdinkou bude princezná Diana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤️ what a project to join @thecrownnetflix

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Corrin (@emmalouisecorrin),

V tretej a štvrtej sérii si kráľovnú Alžbetu II. zahrá Oscarom ocenená Olivia Colman, ktorá nahradila herečku Claire Foy – tá ju stvárňovala v prvých dvoch sériách. Tretia séria bude zobrazovať sedemdesiate roky, takže slovo dostane aj vtedajšia premiérka Margaret Thatcher. Tú stvárni niekdajšia agentka Scullyová, čiže herečka Gillian Anderson. V úlohe princeznej Margaret, sestry kráľovnej Alžbety II., sa predvedie Helena Bonham Carter.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

different hairs of the last 6 months, a wee compilation

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Corrin (@emmalouisecorrin),

Fanúšikovia čakali na meno herečky, ktorá v štvrtej sérii stvárni princeznú Dianu. Zahrá si ju doposiaľ málo známa herečka Emma Corrin, ktorá sa správou pochválila aj na svojom Instagrame. Televízia začne s nakrúcaním štvrtej série koncom tohto roka, ako potvrdil Netflix pre BBC. Po odtajnení mena herečky sa ona sama vyjadrila, že je nadšená z možnosti, že sa stane súčasťou seriávej podoby histórie britskej monarchie. Tvorca seriálu Peter Morgan opísal Emmu Corrin ako brilantný talent, ktorý okamžite zaujal režisérov kastingu. „Emma je brilantný talent, ktorý nás okamžite uchvátil, keď sa uchádzala o rolu Diany Spencer. Tak ako má nevinnosť a krásu mladej Diany, má tiež rozsah a komplikovanosť na stvárnenie výnimočnej ženy, ktorá sa z anonymnej tínedžerky stala najikonickejšou ženou svojej generácie.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #The Crown

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...