Jon Snow skončil bez brady! Malá zmena, veľké náreky fanúšikov

Keď sa v závere nakrúcania série o Harrym Potterovi zbavila herečka Emma Watson dlhých vlasov, mnohí ju ani nespoznávali. Čosi podobné postretlo aj Kita Haringtona alias Jona Snowa.

16.04.2019 00:00
debata
Herec Kit Harington na premiére ôsmej série šou... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herec Kit Harington na premiére ôsmej série šou Hra o tróny v Belfaste. Herec Kit Harington na premiére ôsmej série šou Hra o tróny v Belfaste.

Hrdina populárneho televízneho hitu Hra o tróny sa pred časom objavil v spoločnosti s celkom novým imidžom. Kým na americkej špeciálnej premiére záverečnej série sa ešte po boku manželky Rose Leslieovej premával s typickou bradou a dlhšími kaderami začesanými dozadu, jeho vzhľad na londýnskom premietaní prekvapil. Rovnako ako počas návštevy v talk-šou Grahama Nortona.

Herec Kit Harington na premiére ôsmej série šou...
Herečky Maisie Williams (vľavo) a Sophie Turner...
+4Zľava: Herci Maisie Williams, Kit Harington,...

„Vyzeráš úplne inak,“ vyhŕkol moderátor, keď sa začal zhovárať s Haringtonom. Ten prezradil, že jeho nový imidž nie je žiadnou snahou zbaviť sa seriálovej nálepky a vizuálu. Akurát sa podvolil tvorcom šoi Saturday Night Live. „Povedal som im, že môžu so mnou robiť, čo chcú. Že som odhodlaný na všetko. A takto to skončilo,“ uviedol Harington.

Herec Kit Harington na zábere z 3. apríla 2019... Foto: SITA/AP
Herec Kit Harington na zábere z 3. apríla 2019 (vľavo) a z 12. apríla 2019. Herec Kit Harington na zábere z 3. apríla 2019 (vľavo) a z 12. apríla 2019.

S hladkým oholením a kratšími vlasmi vyzerá inak a jeho podoba sa stretla aj s internetovou kritikou. Najmä fanúšikovia, ktorí milovali Haringtonovu drsno-romantickú podobu sa vyjadrovali na Instagrame či Facebooku, ako sa ich táto zmena dotkla. Podľa herca je však jeho manželka celkom spokojná. A to je vraj najdôležitejšie.

V nedeľu mala celosvetovú premiéru prvá epizóda záverečnej série seriálu z produkcie HBO. Viac čítajte v našej rubrike O seriáloch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #vizáž #Kit Harington #Jon Snow

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...