Kate Hudson menila účesy, mužov aj úlohy: Oslavuje 40, takto šiel s ňou čas

Hoci je dcérou hollywoodskej hviezdy, cestičku ku sláve si vyšliapala sama.

19.04.2019 00:00
debata
Herečka Kate Hudson na vyhlásení cien Daily... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Kate Hudson na vyhlásení cien Daily Front Row's Fashion Los Angeles Awards. Herečka Kate Hudson na vyhlásení cien Daily Front Row's Fashion Los Angeles Awards v roku 2019.

Herečka Kate Hudson, ktorá v piatok 19. apríla oslávi štyridsiatku, na verejnosti dlho tajila, že je dcérou oscarovej herečky Goldie Hawnovej. Jej biologickým otcom je spevák Bill Hudson, vychovával ju však matkin partner, slávny herec Kurt Russell.

Herečka Kate Hudson (vpravo) v šatách...
Herečka Kate Hudson prišla v šatách Valentino.
+22Kate Hudson počas Met Gala v New Yorku v roku...

Prvého väčšieho úspechu sa Hudson dočkala za rolu Penny Laneovej vo filme Na pokraji slávy (2000), za ktorú bola nominovaná na Oscara. Už predtým hrala napríklad vo filmoch Lososia rieka a 200 cigariet (obe z roku 1999).

Ďalej jej kariéru ovplyvnil úspech romantickej komédie Ako prísť o chlapa za 10 dní (2003), po ktorej začala dostávať ponuky na role v podobných filmoch. Hrala však napríklad aj v horore Kľúč (2005), dobrodružnej komédii Bláznovo zlato (2008) či v muzikáli Nine (2009).

Herečka Goldie Hawn so svojou dcérou Kate... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Goldie Hawn s Kate Hudson a Kurt Russell Herečka Goldie Hawn so svojou dcérou Kate Hudsonovou a jej adoptívnym otcom a svojím manželom Kurtom Russellom.

V súkromí bola raz vydatá a to za hudobníka Chrisa Robinsona, s ktorým má aj dvoch synov. Randila tiež s Matthewom Bellamym z formácie Muse a od roku 2017 je jej partnerom Danny Fujikawa, ktorému porodila dcérku a stala sa tak trojnásobnou mamou.

VIDEO: Aké sú jarné a letné trendy v móde?

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #kariéra #Kate Hudson #zmena #jubileá hviezd

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...