Maroš Kramár oslavuje 60-ku! Má za sebou pestrú kariéru aj nedávny rozvod

Populárneho slovenského herca a moderátora Maroša Kramára poznajú dobre diváci na oboch stranách československej hranice. V piatok 26. apríla oslavuje okrúhle jubileum.

26.04.2019 00:00
debata (10)
Slovenský herec a moderátor Maroš Kramár. Foto: SITA/AP, SITA, Ľudovít Vaniher
Maroš Kramár Slovenský herec a moderátor Maroš Kramár.

Kramár, ktorý sa presadil vo filme a posledné roky s úspechmi účinkoval v mnohýh televíznych seriálových projektoch, dovŕši šesťdesiatku. Jeho oslavu však poznamenáva fakt, že sa mu len nedávno skončilo manželstvo s právničkou Natašou Nikitinovou, s ktorou má troch potomkov. Ako informovali slovenské médiá, Kramára a Nikitinovú rozviedol súd v Bratislave.

Maroš Kramár v roku 1978 vyštudoval herectvo na konzervatóriu v Brne, kde potom rok hral v Mahenovom divadle. Následne pôsobil v Divadle Andreja Bagara v Nitre a v rokoch 1985 až 2007 bol členom činohry bratislavského Slovenského národného divadla, v ktorom stále hosťuje. V roku 2006 Kramár tiež tancoval v populárnej tanečnej súťaži Let 's Dance.

Plavovlasého herca, ktorý pochádza z hereckej rodiny a svoju kariéru štartoval ešte v detskom veku, môžu diváci poznať z projektov ako Maharal – Tajomstvo talizmanu, Fontána pre Zuzanu 2, Iná láska, Suzanne alebo zo seriálov Ordinácia v ružovej záhrade, Búrlivé víno, Za sklom či Kukučka. V susednom Česku to bolo napríklad úspešné Letisko.

Herec Maroš Kramár na snímke s bývalou... Foto: SITA, Marko Erd
Maroš Kramár Herec Maroš Kramár na snímke s bývalou manželkou Natašou a najstaršou dcérou Tamarou.

Práve u českých divákov je rodák z Bratislavy známy aj ako moderátor. Najviac zaujala talkšou Zázraky prírody, ktorú moderuje spolu s Vladimírom Koreňom. Na margo svojho vzťahu k Česku a najmä niekdajšiemu Československu kedysi Kramár vyhlásil pre týždenník Téma: „Som absolútny Čechoslovák! Narodil som sa v Československu, študoval na Morave, hrám v Čechách aj na Slovensku.“ Vyjadril tiež vtedy ľútosť nad rozdelením oboch štátov, ktoré bolo podľa neho na jednej strane chybou, ale zároveň si myslí, že to tak malo byť.

VIDEO: Finále Miss Slovensko? Pozor, toto všetko vás čaká!

Video

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #kariéra #oslava #jubileum #Maroš Kramár #šesťdesiat #jubileá hviezd

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...