Princezná Jasněnka po oslave 51-ky? Pozrite sa, vyzerá fakt skvelo

Oslávila tento mesiac už 51. narodeniny, ale na podobe českej herečky Michaely Kuklovej to ani náhodou nevidieť. Veď sa pozrite sami.

26.04.2019 00:00
debata
Herečka Michaela Kuklová na tlačovej konferencii. Foto: Profimedia
Herečka Michaela Kuklová na tlačovej konferencii. Herečka Michaela Kuklová na tlačovej konferencii.

Hviezda mnohých filmových rozprávok, z ktorých azda najznámejšia je tá z roku 1987 pod názvom O princezně Jasněnce a létajícím ševci, sa zúčastnila na tlačovej konferencii Hudobného divadla Karlín. Dôvodom bolo predstavenie nového titulu Královná Kapeska. Pôvabná brunetka by sa v ňom tiež mala objaviť. Pozornosť však pútala aj mimo javiska.

Kuklová oblečená veľmi jednoducho – do čiernobielej kombinácie nohavíc, blúzky a voľného saka sa postavila pred objektívy a rozdávala príťažlivé úsmevy. Pri pohľade na ňu by asi len málokto tipoval, že už oslávila polstoročie.

Hoci na pražskej tlačovej konferencii nešetrila úsmevmi, začiatkom roka prežívala aj smutné chvíle. Rodáčku z Prahy zasiahla tento rok totiž smrť bývalého manžela – herca a producenta Jiřího Pomejeho. Kuklová bola za neho vydatá v rokoch 1994 až 2007.

„Predovšetkým z pohľadu mamy nedokážem ani vyjadriť, ako veľmi mi to je ľúto,“ citoval Kuklovú denník Blesk po februárovom skone Pomejeho. Hoci dvojica spolu potomkov nemala, herečke sa neskôr v ďalšom vzťahu narodil syn Roman a Pomeje mal dcéru Aničku, ktorej matkou je dídžejka Andrea Pomeje.

VIDEO: Karolína Chomisteková prezradila na finalistky Miss zopár tajomstiev

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #pôvab #päťdesiatka #Michaela Kuklová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...