Staronový Bond ukázal krásky na Jamajke! Istý je aj zloduch, bude to Malek

V dvadsiatom piatom filme o Jamesovi Bondovi stvárni hlavnú úlohu opäť britský herec Daniel Craig.

26.04.2019 11:10
debata
zväčšiť Zľava: Herečky Lea Seydoux, Ana de Armas, herec... Foto: Reuters, GILBERT BELLAMY
Lea Seydoux, Ana de Armas, herec Daniel Craig a herečky Naomie Harris a Lashana Lynch Zľava: Herečky Lea Seydoux, Ana de Armas, herec Daniel Craig a herečky Naomie Harris a Lashana Lynch pózujú na prvom oficiálnom fotostretnutí k filmu Bond 25.

Oznámili to vo štvrtok producenti Barbara Broccoli a Michael Gregg Wilson spolu s režisérom snímky Carym Fukunaga. Úhlavného nepriateľa agenta Jej Veličenstva si zahrá držiteľ Oscara za rolu Freddieho Mercuryho vo filme Bohemain Rhapsody, americký herec Rami Malek. Ako sa bude nová bondovka volať, tvorcovia neoznámili. Zatiaľ o nej hovoria pod pracovným názvom „Bond 25“.

Herec Daniel Craig sa opäť vráti ako agent Jej...
Krásna herečka Ana de Armas v šatách Rasario.
+6Herečka Naomie Harris sa vráti v úlohe...

Podrobnosti k postave, ktorú Malek stvárni, producenti ani režisér na tlačovej konferencii, ktorá sa konala na Jamajke, neprezradili. „Sľubujem vám všetkým, že sa postarám o to, aby to pán Bond nemal ľahké,“ odkázal americký herec egyptského pôvodu z New Yorku.

Kým pre Maleka to bude v bondovke premiéra, Craig už skôr avizoval, že dvadsiate piate dobrodružstvo agenta s povolením zabíjať pre neho bude posledné. Vo svojich úlohách z predchádzajúcich filmov sa vrátia tiež Ralph Fiennes ako M či Naomie Harris ako Moneypenny. Nebude chýbať ani Ben Whishaw alebo francúzska herečka Lea Seydoux.

Herečky Lea Seydoux (vľavo) a Ana de Armas... Foto: SITA/AP, Leo Hudson
Herečky Lea Seydoux (vľavo) a Ana de Armas pózujú fotografom na Jamajke. Herečky Lea Seydoux (vľavo) a Ana de Armas pózujú fotografom na Jamajke.

Na jamajskej tlačovke sa však objavili aj nové prírastky bondoviek. V najnovšej snímke sa objaví napríklad Lashana Lynch či Ana de Armasová.

Tlačová konferencia, na ktorej tvorcovia herecké obsadenie oznámili, sa uskutočnila na Jamajke v dome, v ktorom Ian Fleming romány o agentovi 007 písal. Neďaleko tohto domu sa natáčala scéna z bondovky Dr. No, v ktorej Ursula Andress vystupuje z mora a stretáva Bonda, ktorého vtedy hral Sean Connery. Jamajka bude okrem Nórska, Talianska a Británie podľa režiséra Fukunagu jedným z miest, kde sa bude natáčať aj Bond 25. Film by mal do kín prísť v apríli 2020.

VIDEO: Ako sa pripravujú do plaviek krásky z Miss Slovensko?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ženy #Daniel Craig #James Bond #jamajka #zloduch #herci #obsadenie #Rami Malek

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...