Pyco dostane fakt sexy kolegyňu! Táto žena s ním bude moderovať

Po boku slovenského moderátora Martina Pyca Rauscha sa už objavila nejedna známa moderátorka. Ale tentoraz dostane skutočnú krásavicu. Reč je o svetovej topmodelke.

29.04.2019 14:30
Moderátorom šou zostáva Martin Pyco Rausch. Foto:
Moderátor Martin Pyco Rausch.
debata (9)

Tvár programov ako Let's Dance, Superstar či Tvoja tvár znie povedome sa koncom mája objaví na pódiu počas galavečera Global Social Awards v Prahe. Nebude však sám, organizátori mu vybrali naozaj príťažlivé garde. Spolumoderátorkou večera bude totiž topmodelka Karolína Kurková.

„Je to pre mňa pocta, že môžem moderovať Global Social Awards. Skutočne sa na to teším,“ uviedla prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia Kurková.

Modelka Karolina Kurková na filmovom festivale... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Modelka Karolina Kurková na filmovom festivale v Cannes v roku 2011. Modelka Karolina Kurková na filmovom festivale v Cannes v roku 2011.

Medzi hosťami večera sa objavia mnohé výrazné osobnosti sveta sociálnych médií, ktoré pricestujú z celého sveta. Svojich zástupcov bude mať, samozrejme aj Česko a Slovensko.

Mimochodom, samotnú Kurkovú sleduje na Instagrame vyše 720 tisíc užívateľov. Slovenský moderátor Pyco, ktorý je okrem moderovania známy aj svojou vášňou pre varenie, má na Instagrame 67 tisíc followerov.

VIDEO: Pozrite si, čo najviac miluje na domácej móde Mária Čírová

Video

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #moderovanie #sociálne médiá #Martin Pyco Rausch #Karolína Kurková

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...