Pitt a DiCaprio v novej podobe od Tarantina! Takto ste ich nevideli

Fanúšikovia snímok Quentina Tarantina sa dočkali dobrých správ. Jeho najnovší počin sa nakoniec bude premietať na filmovom festivale v Cannes. Poteší aj fanúšikov hollywoodskej elity.

05.05.2019 00:00
Brad Pitt Foto: ,
Herečka Brad Pitt na zábere z filmu Once Upon a Time in Hollywood.
debata (1)

Známemu americkému režisérovi sa podarilo do filmu získať dvojicu obsadzovaných hercov Leonarda DiCapria a Brada Pitta. Obaja herci sa predvádzajú v nečakanej vizuálnej podobe, keďže snímka je situovaná do 60-tych rokov v Hollywoode a dokonca sa dotýka jedného z najdesivejších momentov vo filmovej i americkej histórii – vraždenia skupiny prívržencov pod vedením Charlesa Mansona, pri ktorom o život prišla aj herečka Sharon Tate, vtedajšia tehotná partnerka režiséra Romana Polanskeho.

Tateovú si vo filme zahrala austrálska herečka Margot Robbie, ktorej podoba a ĺa šesťdesiate roky láka už na filmovom plagáte zverejnenom tvorcami. Prvé zábery z Tarantinovej novinky však nepochybne nalákajú aj na podobu Brada Pitta (55) a držiteľa Oscara Leonarda DiCapria (44). Konieckoncov, ich podobu si môžete pozrieť vyššie.

Herečka Brad Pitt (vľavo) a Leonardo DiCaprio... Foto: SITA/AP, Andrew Cooper
Herečka Brad Pitt (vľavo) a Leonardo DiCaprio na zábere z filmu Once Upon a Time in Hollywood. Herečka Brad Pitt (vľavo) a Leonardo DiCaprio na zábere z filmu Once Upon a Time in Hollywood.

Pri filme s názvom Once upon a time in Hollywood hrozilo, že ho režisér nestihne dokončiť do ohláseného festivalu v Cannes a tvorcovia odhadovali premiéru až na júl. „Quentin Tarantino nevyšiel štyri mesiace zo strižne,“ informovalo vedenie festivalu v Cannes, ktoré sa, samozrejme, teší, že veľká premiéra sa bude konať práve na pôde tohto filmového podujatia.

Snímku prídu do Cannes osobne uviesť všetci traja hlavní predstavitelia, nebude chýbať ani samotný Tarantino, ktorý má doma už Zlatú palmu z Cannes za film Pulp Fiction.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #film #Leonardo DiCaprio #Quentin Tarantino

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...