Bude to asi srdcová záležitosť! Nicole Kidman opäť siahla po Moriartyovej

Austrálska herečka Nicole Kidman si zahrá v seriálovej adaptácii románu Nine Perfect Strangers (2018) od Liane Moriarty.

03.05.2019 14:56
Herečka Nicole Kidman pred prehliadkou... Foto: ,
Herečka Nicole Kidman na archívnom zábere.
debata

Pod projekt streamovacej služby Hulu, ktorý by mal mať premiéru koncom roku 2020, sa podpíše aj ako výkonná producentka. Námet spracujú David E. Kelley a John Henry Butterworth. Na seriáli sa bude podieľať aj spomínaná Moriarty.

Dej Nine Perfect Strangers sa odohráva v luxusnom zdravotnom a wellness stredisku, do ktorého príde deväť vystresovaných ľudí z mesta s cieľom dostať sa na cestu za lepším životom. Počas ich 10-dňového pobytu ich sleduje šéfka strediska Masha (Kidman), ktorej úlohou je oživiť ich unavené mysle a telá. Situácia sa však vymkne spod kontroly.

Pre Kidman je to už druhá adaptácia diela od Moriarty, v ktorej sa predstaví. Diváci a diváčky ju môžu vidieť aj v seriáli Veľké malé klamstvá (2017), ktorého druhú sezónu by na budúci mesiac mala ponúknuť televízia HBO. Rodáčka z havajského Honolulu za výkon v spomínanom seriáli získala cenu Primetime Emmy pre najlepšiu herečku v hlavnej úlohe limitovanej série alebo televízneho filmu

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Nicole Kidman #rola #Liane Moriartyová

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....