Affleck nemal hrať Batmana, vyhlásil jeho kamarát Clooney. A vie, prečo!

Kritiky si za stvárnenie slávneho komiksového hrdinu užil herec Ben Affleck viac ako dosť. A teraz prišli aj slová od jeho kamaráta Georga Clooneyho. Majú však svoje opodstatnenie.

14.05.2019 17:00
Geiorge Clooney Foto: ,
Herec George Clooney na archívnom zábere.
debata

Päťdesiatosemročný herec, ktorý kedysi sám stvárnil Batmana vo filme Batman a Robin, sa priznal, že svojho priateľa varoval. Samotný Clooney stvárnil netopierieho muža v roku 1997. „A užil som si poriadnu paľbu,“ komentoval následné reakcie, ktoré boli kritické aj v jeho prípade.

„Ale ruku na srdce. Hral som Batmana a nebol som v tom dobrý. A nebol to ani dobrý film. Čo som sa však naučil z tohto zlyhania, je fakt, že musím premýšľať ako pracujem. Pretože už som nebol len herec, ktorý je zodpovedný za svoju úlohu, brali ma ako človeka zodpovedného za celý film,“ vysvetlil pre médiá hollywoodsky herec a držiteľ Oscara.

Priznal tiež, že keď rolu slávneho hrdinu DC Comics ponúkli Affleckovi, veľa s ním o tom hovoril. „Povedal som mu, nerob to,“ uviedol Clooney. Ale zároveň dodal, že to bolo vyslovene na základe jeho vlastnej skúsenosti. Dodal, že podľa neho sa Affleck role zhostil výborne.

Herec Ben Affleck na londýnskej premiére filmu... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Ben Affleck Herec Ben Affleck na londýnskej premiére filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Batman #George Clooney #rola

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...