29 rokov od 1. epizódy! Hviezdy Beverly Hills 90210 bez Dylana, no usmiate

Šuškalo sa o tom roky, ale napokon sa projekt návratu hviezd jedného z najobľúbenejších seriálov v histórii realizuje až tento rok. Smutnou zhodou okolností po úmrtí jedného z hlavných hercov.

14.05.2019 13:53
debata (2)
zväčšiť Zľava: Tori Spelling, Jason Priestley,... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Zľava: Tori Spelling, Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, Jennie Garth a Brian Austin Green spoločne pracujú na nových epizódach seriálu Beverly Hills 902 10 pod názvom BH90210. Zľava: Tori Spelling, Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, Jennie Garth a Brian Austin Green spoločne pracujú na nových epizódach seriálu Beverly Hills 902 10 pod názvom BH90210.

Televízia FOX v pondelok podvečer predstavila nový televízny seriál pod názvom BH90210, ktorý je voľným pokračovaním osudov školákov zo známej štvrte v Beverly Hills. Na akcii v New Yorku sa stretli takmer všetci hereckí predstavitelia, ktorí si pred bezmála tridsiatimi rokmi získali srdcia televíznych divákov.

Na spoločnom stretnutí s médiámi sa objavili herečky Jennie Garth, Tori Spelling aj Gabrielle Carteris a herci Brian Austin Green, Jason Priestley a Ian Ziering. Chýbal len Luke Perry a Shannen Doherty, predstavitelia Dylana a Brendy.

zväčšiť Zľava: Herci Brian Austin Green, Jason... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Brian Austin Green, Jason Priestley a Gabrielle Carteris Zľava: Herci Brian Austin Green, Jason Priestley a Gabrielle Carteris spoločne predstavili seriál BH90210 na párty televízie FOX.

Ako informovali tvorcovia, Doherty sa v úlohe Brendy určite v projekte objaví. V prípade Perryho to však už možné nie je. Svet a aj Perryho kolegov šokovala začiatkom marca tohto roka správa o jeho nečakanom úmrtí. Herec zomrel vo veku 52 rokov.

Jeho bývalí kolegovia ho vtedy verejne oplakali, na mediálnom stretnutí FOX Upfront TV Party však už strúhali úsmevy a šírili okolo seba dobrú náladu. Údajne sa všetci veľmi tešia na prácu na pripravovanom projekte.

zväčšiť Herečka Jennie Garth, ktorú seriáloví... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Herečka Jennie Garth, ktorú seriáloví fanúšikovia poznali najmä ako Kelly, vyzerá výborne aj po rokoch. Herečka Jennie Garth, ktorú seriáloví fanúšikovia poznali najmä ako Kelly, vyzerá výborne aj po rokoch.

V šesťčlennej zostave prítomnej v New Yorku nepochybne zaujala najmä blondínka Jennie Garth, ktorá stvárňovala v seriáli Kelly Taylorovú. Dnes 47-ročná herečka vyzerala výborne a bola neprehliadnuteľná v trblietavých vzorovaných šatách na zavinovanie. Väčšina hereckých predstaviteľov sa už blíži k (alebo prekročila) päťdesiatke. Ako sa zmenili od prvej epizódy, ktorá sa vysielala v októbri 1990, si môžete porovnať v galérii.

Herci Jason Priestley a Shannen Doherty na...
Herečka Tori Spelling na zábere z roku 1990.
+4Herečka Jennie Garth na zábere z roku 1998.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Televízia #návrat #Jennie Garth #stretnutie #Beverly Hills 90210

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...