Som jedna z najšťastnejších žien, vyhlásila stále zamilovaná Nicole Kidman

Azda nie je spoločenskej akcie, kde by sa herečka Nicole Kidman neobjavila po boku partnera - manžela Keitha Urbana. Nebolo to inak ani na premiére seriálu Veľké malé klamstvá.

31.05.2019 00:00
debata
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban.

Austrálska rodáčka si zopakovala svoju rolu v projekte HBO, ktorý pred časom zbieral cenu za cenou a vyvolal skutočné nadšenie televíznych fanúšikov. Hoci o nových dieloch hovoriť nemôže, pre magazín Entertainment Tonight prezradila, že „to bude celé omnoho temnejšie“.

„Ponárame sa naozaj hlboko do rozličných štádií vzťahov týchto žien s ich partnermi, vzťahov v rodine, s deťmi a myslím si, že je úžasné, že sme to neobišli,“ komentovala 51-ročná Kidman.

Naznačila tiež, že hoci sú nové epizódy temnejšie, nebude chýbať ani typický humor. „Odo mňa sa ho veľa nedočkajú, ale naopak sa môžu tešiť na zábavu od Madeleine, ktorú hrá Reese Witherspoon aj od Renaty, ktorú si zahrala Laura Dern,“ uviedla ešte držiteľka ceny Emmy za výkon v tomto seriáli.

Herečka Shailene Woodley v kreácii Christian...
Herečka Nicole Kidman v kreácii od Michaela Korsa.
+9Herečka Meryl Streep, ktorá je novou posilou...

S manželom Keithom Urbanom, ktorý ju na premiére sprevádzal, vraj opäť prežívala náročné chvíle počas nakrúcania druhej série. Hudobník jej však prejavil opäť plnú podporu počas skúšok aj prežívania ťažkých scén.

„Mám toho najneobyčajnejšieho partnera na svete a som jedna z najšťastnejších žien. Vždy to budem o ňom hovoriť a hovorím to veľmi rada, pretože hovoriť to dobré o mužoch, ktorí ma pozitívne ovplyvnili, ma skrátka teší,“ dodala pre ET.com Nicole Kidman.

VIDEO: Pozrite si, aká bola prehliadka Fera Mikloška

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Nicole Kidman #Keith Urban #Veľké malé klamstvá

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...