VIDEO Slepý autista zaspieval v talentovej šou a vyrazil dych. Neudržíte slzy!

Talent, ktorý vyrazí dych. Presne taký videli diváci počas nakrúcania novej série televíznej šou Amerika hľadá talent, keď sa na pódiu objavil spevák Kodi Lee.

30.05.2019 13:42
Slepý autistický spevák Kodi Lee uchvátil... Foto:
Slepý autistický spevák Kodi Lee uchvátil svojím vystúpením v šou Amerika hľadá talent.
debata (1)

Prvé slová pred porotou mohli uviesť mnohých do pomykova. Drobného chlapca, ktorý je slepý a chodí len s pomocou paličky, sprevádzala mama Tina. Okrem toho, že nemá zrak, je Lee aj autista, čo sa zase ukázalo v rámci jej hlasového prejavu a intonácie.

„Kodi je slepý a autista. Veľmi skoro sme prišli na to, že ho baví hudba. Počúval ju a rozšírili sa mu šťastím oči. Začal spievať a ja som sa neovládla. Rozplakala som sa,“ uviedla pred kamerami Kodiho mama Tina. „Vtedy som si uvedomila, že je to hotový umelec,“ poznamenala ešte po boku svojho syna.

Skutočný moment prekvapenia však prišiel až vo chvíli, keď sa Kodi Lee posadil za klavír a začal hrať a spievať. Ani jeden z členov poroty, či divákov v hľadisku nemohol veriť svojim očiam. Tanečnici Julianne Houghovej, ktorá je novou členkou poroty, vyhŕkli dokonca slzy a jej kolegyňa, tiež nová posila súťaže Gabrielle Union poslala chlapca priamo do finále stlačením zlatého gombíka.

Vystúpenie, ktoré sa objavilo na oficiálnej facebookovej stránke televíznej šou, si pozrite nižšie. Doposiaľ ho videlo viac ako 120 miliónov užívateľov. Naozaj stojí za to!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #spevák #vystúpenie #porota #autista #Amerika má talent

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...