JOJ-ka nakrúca už ôsmu sériu Talentu! Jej moderátormi sú...

Už 8. sezóny talentovej šou Česko Slovensko má talent sa dočkajú diváci JOJ-ky a Primy na jeseň.

31.05.2019 09:11
Diana Mórová, Jakub Prachař Foto:
Zľava: Diana Mórová, Jakub Prachař, Jaro Slávik a Marta Jandová - porotcovia 7. série šou Česko Slovensko má talent sa objavia aj v ôsmej sérii - už na jeseň.
debata

Nakrúcanie nových častí potvrdil na svojom facebooku generálny riaditeľ TV JOJ, Marcel Grega. Ako uviedol, práve tento týždeň sa začalo nakrúcanie nových dielov na bratislavskej Kolibe. „Od prvých dní sa na talentovom pódiu striedajú skvelé až neuveriteľné vystúpenia, ktoré sa na televízne obrazovky dostanú túto jeseň,“ uviedol Grega. Po minulom roku, kedy televízia v šou predstavila viacero zmien, sa počas novej sezóny diváci stretnú s ich obľúbenými tvárami. „S porotcami Jarom Slávikom, Martou Jandovou, Jakubom Prachařom, Dianou Mórovou a moderátormi Lujzou Garajovou Schramekovou a Davidom Gránským,“ napísal Marcel Grega.

Lujza Garajová Schrameková a David Gránský,... Foto: JOJ
Lujza Garajová Schrameková a David Gránský Lujza Garajová Schrameková a David Gránský, moderátori 7. série šou Česko Slovensko má talent sa opäť vrádia k divákom Talentu už na jeseň.

Zatiaľ, čo v siedmej sérii bolo moderovanie takéhoto typu šou pre herečku a stand-up komičku Lujzu Garajovú Schramekovú novinkou, v ôsmej sérii už bude môcť využiť svoje nadobudnuté skúsenosti. „Tým, že som s takýmto formátom nemala žiadnu skúsenosť, zážitky a osudy ľudí na mňa doľahli. Aj tým, že som mama, tak na mňa niektoré príbehy extrémne zapôsobili a nedokázala som si tie slzy zakázať, nedalo sa s tým nič robiť,“ opísala svoje vtedajšie pocity Garajová Schrameková.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

První den za námi. #talent

Príspevok, ktorý zdieľa Marta Jandová - Zpěvačka (@marta.jandova),

Fotografie z prvých dní nakrúcania na svojom Instagrame zverejnila aj speváčka a porotkyňa šou, Marta Jandová. So záberom z nakrúcania sa so svojimi fanúšikmi podelil aj Jaro Slávik.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes sme si s Didi vymenili ulohy. #csmt #csmt2019 #gottalent #shooting @di.18

Príspevok, ktorý zdieľa Jaro Slavik (@slavikjaro),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...