Čágo, bélo, šílenci! Pergnerová má 45, ako sa zmenila od čias hitparády Eso?

Tereza Pergnerová zažiarila na obrazovke televízia NOVA v roku 1994, keď sa z nej stala moderátorka populárnej hitparády Eso. 25. júna oslavuje 45. narodeniny.

25.06.2019 10:49
debata (4)
Tereza Pergnerová na zábere z roku 1997. Foto: Profimedia
Tereza Pergnerová Tereza Pergnerová na zábere z roku 1997.

Jej pozdrav „Čágo, bélo, šílenci“ si diváci pamätajú dodnes. Práve vďaka svojej bezprostrednosti a prirodzenému talentu sa stala najžiarivejšou televíznou hviezdou devätdesiatych rokov. Naspievala vlastné skladby, objavila sa v niekoľkých filmoch.

Bohužiaľ, popularita so sympatickou blondínkou poriadne zamávala. Drogová závislosť ju premohla a stiahla na úplne na dno. So závislosťou bojovala aj v čase, kedy čakala s Františkom Vomáčkom svoje prvé dieťa, syna Samuela. Toho jej súd musel napokon odobrať, pretože sa oňho nedokázala starať. O Samuela sa starala Pergnerovej mama. Moderátorka je aj mamou dcéry Nathalie. Jej otcom je Pergnerovej partner, Jiří Chlebeček.

O svojich bojoch s tvrdými drogami, heroínom aj pervitínom porozprávala v dokumentoch 13. komnata Terezy Pergnerovej pre Českú televíziu – v roku 2006 aj o desať rokov neskôr.

Tereza Pergnerová  a jej partner Jiří Chlebeček... Foto: Profimedia
Tereza Pergnerová Tereza Pergnerová a jej partner Jiří Chlebeček na zábere z roku 2018.

V roku 2016 začala Pergnerová pre televíziu NOVA moderovať reláciu „Mise nový domov“, v ktorej sa tvorcovia zameriavali na vylepšenie bývania pre ľudí s ťažkým osudom. Relácia však nemala dlhú životnosť. Na svojom konte má Pergnerová aj moderovanie reality šou Vyvolení (2005). V roku 2012 moderovala českú verziu šou Farma. Epizódne úlohy si zahrala napríklad v seriáloch Letisko (2006) či Ordinácia v ružovej záhrade (2005).

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #ESO #Tereza Pergnerová

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...