Ďalšia Superstar! Televízia Markíza už hľadá súťažiacich

V júni 2018 sa zatiaľ poslednou SuperStar stala Češka Tereza Mašková.

02.07.2019 09:48
Superstar 2018, habera, knechtová, ruppert,... Foto:
SuperStar sa vracia na obrazovky. Vrátia sa aj porotcovia z roku 2018? Pavol Habera, Katarína Knechtová, Matěj Ruppert a Ben Cristovao?
debata

Svojimi výkonmi presvedčila o svojich speváckych kvalitách porotu v zložení Matěj Ruppert, Katarína Knechtová, Ben Cristovao a Pavol Habera, aj televíznych divákov. Jeden z najúspešnejších hudobných súťažných programov štartoval kedysi na obrazovkách verejnoprávnej televízie, aby sa neskôr presunul do komerčnej Markízy.

Práve Markíza už na svojej stránke hľadá súťažiach do nového ročníka. „Ak vieš spievať, neváhaj a prihlás sa do šou, ktorá je populárna po celom svete,“ vyzýva televízia potencionálnych účinkujúcich. „Skvelá porota, mimoriadne spevácke výkony a zaujímavé príbehy – tak aj o tom bude nová Superstar, ktorú pripravujeme,“ promuje Markíza spevácku šou.

Zatiaľ posledný ročník Česko Slovenskej SuperStar odvysielala v roku 2018 Markíza a NOVA a ako moderátori sa pred kamerami predviedli Leoš Mareš a Jasmina Alagič.

1. ročník šou Slovensko hľadá Superstar sa vysielal v roku 2004 na obrazovke RTVS a ako porotcovia sa predviedli: hudobná producentka Lenka Slaná, rozhlasový moderátor Julo Viršík, spevák Pavol Habera a predsedom poroty bol Laco Lučenič. Moderátorskou dvojicou sa stali Adela Banášová a Martin „Pyco“ Rausch. 15. apríla 2005 sa prvou Superstar stala Katka Koščová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovenská Superstar #Tereza Mašková

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...