Pauhofová, Vášáryová či Majeský: Kroner tvrdí, toto je elita, sú moji Avengeri!

Do kín sa koncom roka chystá nová slovenská romantická komédia s názvom Šťastný nový rok. Na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch ju predstavil režisér Jakub Kroner.

03.07.2019 12:40
debata
Herečka Táňa Pauhofová a jej kolega Marek Majeský. Foto: BE WELL Media
Herečka Táňa Pauhofová a jej kolega Marek Majeský. Herečka Táňa Pauhofová a jej kolega Marek Majeský.

Kroner priblížil, že snímka hovorí o hľadaní lásky, ktorá môže do života človeka vstúpiť v každom veku, pričom daný motív sprostredkováva divákovi očami piatich žien.

V hlavných ženských úlohách sa predstavia Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová, Antónia Lišková a Gabika Marcinková, teda herecké predstaviteľky populárneho seriálu Milenky. Dej však so seriálom nemá veľa spoločného nadväzovať. Zostavu kvarteta známeho z televízneho projektu doplní herečka Alexandra Borbély.

Herečka Emília Vášáryová (vľavo) predstavila vo...
Herečka Táňa Pauhofová a jej kolega Marek...
+7Do Karlových Varov prišla film Šťastný nový rok...

Staršie ročníky zastupujú Emília Vášáryová a Jiří Bartoška. Zo zvučných mien sa vo filme objavia tiež Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Marek Majeský a Jakub Prachař.

„Pre mňa je to obrovská česť a skvelá skúsenosť, že som mohol robiť s týmito hercami. Pre mňa sú tu zozbieraní najlepší herci a herečky z Česka a Slovenska. Volám ich Avengeri,“ povedal Kroner s odvolaním sa na superhrdinov z marvelovského komiksu The Avengers.

Karlovarský festival hostil mnohých zo spomínaných domácich hercov. Pamätníčkou festivalu je Emília Vášáryová, ktorá rada spomína na 70. a 80. roky, kedy na festivale získala niekoľko ocenení.

Do Karlových Varov prišla film Šťastný nový rok... Foto: BE WELL Media
Do Karlových Varov prišla film Šťastný nový rok predstaviť aj Emília Vášáryová. Hrá v ňom s Jiřím Bartoškom. Do Karlových Varov prišla film Šťastný nový rok predstaviť aj Emília Vášáryová. Hrá v ňom s Jiřím Bartoškom.

„Bola to veľká sláva. Vždy sa našiel dôvod prísť aj do Karlových Varov. Dokonca v roku 1991 som bola na tomto festivale v porote. V tom čase som sa stretla s kolegami, ktorí emigrovali, napríklad s pánom režisérom Jasným a s pánom Formanom. Boli to nádherné a dojímavé chvíle s tými, ktorí žili vonku a veľmi som si to užila,“ uviedla Vášáryová.

Film s hviezdnym obsadením, ktorý sa nakrúcal v Tatrách, má mať premiéru 5. decembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Táňa Pauhofová #Emília Vášáryová #Jakub Kroner #Milenky #MFF Karlove Vary 2019

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...