Zendaya zo Spider-Mana prezradila, čo jej talent fakt nezvládne

Aj do slovenských kín už vstúpilo pokračovanie príbehu Spider-Man. Nechýba v ňom okrem hlavného hrdinu Toma Hollanda ani herečka Zendaya.

06.07.2019 00:00
debata
Herečka Zendaya na zábere z Empire State Building. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Zendaya na zábere z Empire State Building. Herečka Zendaya na zábere z Empire State Building.

Americký multitalent, ktorý si zahral už v druhom príbehu z „novej“ spidermanovskej série, podľa kritikov aj tentoraz preukazuje svoj herecký um a schopnosť zvládnuť rozmanité žánre. Azda ešte lepším dôkazom je však novinka Euphoria, seriál z produkcie HBO, kde sa Zendaya vybrala do dramatických vôd.

Iba nedávno s kolegami hovorila o hraní, nakrúcaní aj nových projektoch a práve pri tom prezradila, že hoci je herečkou, jej najväčšou slabosťou je, ako nedokáže ovládať emócie pri rozhovoroch.

„Ak hovorí niekto iný, dívam sa úplne čudne. Doslova čumím. Moja tvár je vtedy fakt smiešna,“ komentovala herečka, ktorú tiež dlho spájali s kolegom Hollandom ako pár v súkromí.

V tomto smere však vniesol viac svetla do ich romániku práve samotný Holland. Nedávno v rozhovore pre magazín Elle vyhlásil, že so Zendayou nechodí a ani nikdy nechodil. Napriek tomu sú vraj skvelí priatelia a stretávajú sa často aj v súkromí – mimo pľacu a nakrúcania.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #talent #Zendaya

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....