Dcéra slávnych rodičov Thurmanovej a Hawka: Čo prezradila o detstve?!

Už niekoľko rokov sa jej darí bodovať so svojím talentom v menších rolách či menej komerčných projektoch. Teraz však zažíva herečka Maya Hawke slávu so seriálom Stranger Things.

10.07.2019 08:20
debata
Herečka Maya Hawke na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Maya Hawke na archívnom zábere. Herečka Maya Hawke na archívnom zábere.

Dvadsaťjedenročná ryšavka je dcérou Umy Thurmanovej a Ethana Hawka a jej slávni rodičia sa už viackrát vyjadrili s obdivom na adresu jej talentu. Počas nedávnej návštevy v rádiovej šou Jenny McCarthyovej sa Maya vyznala z vďaky za podporu, ktorú od najbližších dostáva.

„Moji rodičia sú úžasní a veľmi ma podporujú. Dali mi veľa a cítim sa veľmi vďačná za to, že ich mám,“ komentovala herečka. „Obaja majú radi seriál a pozerali ho dokonca aj predtým, ako som bola jeho súčasťou,“ prezradila v štúdiu.

Na otázku, aké to je vyrastať v rodine, kde sú obaja rodičia svetové hviezdy, však prekvapivo uviedla, že to takmer nevnímala. „Ak máte šťastie, ani si neuvedomíte, že vaši rodičia sú nejaké celebrity. Ja som mala vždy šťastie, že moji boli pre mňa vždy rodičia. Cítila som ich lásku, trávili so mnou veľa času, hrávali sme sa hry. Nemala som pocit, že som súčasťou nejakej verejnej rodiny. Teda možno na pár trochu desivých zážitkov počas strednej školy,“ skonštatovala Maya Hawke, ktorá zaujala už výkonom v jednej z ostatných adaptácií románu Malé ženy.

V tretej sérii projektu Netflix Stranger Things dostala rolu Robin, ktorej sa podarí zasiahnuť do deja v rámci špionážnej línie, ktorá sa odohráva v už dosť mysterióznom a nadprirodzenými situáciami skúšanom meste Hawkins.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Uma Thurman #podpora #Stranger Things #Maya Hawke

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...