Lopez ako sexy striptérka v novom filme! Aký bude? Tu je ochutnávka

Už len pár dní zostáva do osláv okrúhlych päťdesiatych narodenín speváčky Jennifer Lopezovej. Možno teda nie je náhoda, že tvorcovia filmu Hustlers zverejnili prvý trailer.

17.07.2019 10:30
debata
Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu... Foto: Profimedia
Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu Hustlers v New Yorku. Speváčka Jennifer Lopez na nakrúcaní filmu Hustlers v New Yorku.

V snímke, ktorá sa odohráva v prostredí striptízového klubu, práve latino diva stvárnila jednu zo žien živiacich sa tancom pri tyči. Už zábery z nakrúcania, o ktoré sa postarali paparazzovia v minulých mesiacoch, naznačovali, že Lopez bude vo filme jemne vulgárna, gýčová, ale aj sexy. Trailer to len potvrdzuje.

Na záberoch vidieť dvojnásobnú mamu v miniatúrnych šatách s rozparkom, ale aj v prostredí nočného klubu. Okrem Lopezovej sa vo filme predstaví aj herečka Constance Wu či raperka Cardi B alebo speváčka Lizzo. Film by mal do kín prísť už v polovici septembra.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez iba pred pár dňami zaujala v New Yorku, kde sa objavila v uliciach cestou z posilňovne do hotela. Forma tejto dámy je skutočne závideniahodná a potvrdzujú to aj fanúšikovia, ktorí hviezdy videli na koncertoch.

Newyorský víkendový koncert však poznačil masívny výpadok elektriny a tak sa musela šou Lopezovej predčasne ukončiť. Hviezda, samozrejme, prisľúbila fanúšikom náhradný termín a svoje slovo aj dodržala, koncert odohrala v pondelok večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Jennifer Lopez #trailer #Hustlers

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...