Laura Dern: Meryl Streep si chcela s nami četovať. Trošku drzá, nie?

Herečka, ktorá účinkuje aj v druhej sérii úspešného seriálu Veľké malé klamstvá z produkcie HBO, sa na pľaci stretla práve so Streepovou. Podobne ako jej ďalšie kolegyne.

18.07.2019 00:00
debata
Herečka Laura Dern prišla v kreácii Saint Laurent. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Laura Dern prišla v kreácii Saint Laurent. Herečka Laura Dern prišla v kreácii Saint Laurent.

V talk-šou Setha Meyersa však prezradila, že pätica herečiek v zložení ona, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley a Zoe Kravitz si ešte počas tvorby prvej série založila četovaciu skupinu. Jej súčasťou sa chcela stať aj Meryl Streep.

„Táto nová žena sa chcela pridať do našej skupiny,“ komentovala s humorom Dern. „A my na to, že Meryl? No dobre, akože máme našu vlastnú četovaciu skupinu. Toto je trošku drzé,“ pokračovala vo svojom vtipe.

„Ale potom, samozrejme, napísala tú najgeniálnejšiu vec, akú ste kedy čítali, inšpirovala nás k tomu, aby sme boli lepšími ľuďmi a povedali sme, že teda môže v našej skupine zostať,“ dodala ešte s humorom pri rozhovore s moderátorom.

Práve Dernovej hysterické záchvaty a hlučné hádky s manželom sa stali jedným z vyhľadávaných momentov medzi fanúšikmi seriálu, ale aj na internete. Vzniklo už mnoho „memes“ a humorných gifov, ktoré využívajú práve postavu Renaty. Pozrite si vybrané nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #seriál #Meryl Streep #Laura Dern #Veľké malé klamstvá #čet

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...