Hviezdy Terminátora po 35 rokoch spolu! Spoznáte ich ešte v novom filme?

Písal sa rok 1984 a režisér James Cameron so svojím filmom Terminátor prepísal dejiny sci-fi žánru mixovaného s akčným filmom. Po 35 rokoch prichádza nový film.

19.07.2019 10:27
debata
Herečka Linda Hamilton na predstavení filmu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Linda Hamilton na predstavení filmu Terminator: Dark Fate. Herečka Linda Hamilton na predstavení filmu Terminator: Dark Fate.

Na akcii Comic-Con v americkom San Diegu sa vo štvrtok popoludní zišli hlavní predstavitelia novinky, ktorá nesie názov Terminator: Dark Fate. V hlavných úlohách sa tentoraz opäť vracia Linda Hamilton, ktorú doplní napríklad Natalia Reyes či Mackenzie Davis. Nechýba však ani slávny Arnie, teda herec Arnold Schwarzenegger.

Herečka Linda Hamilton na predstavení filmu...
Herečky Linda Hamilton (vľavo) a Natalia Reyes...
+5Herec Gabriel Luna stvárňuje v novom filme...

Ako naznačuje trailer k novému filmu, ktorý je v rámci frančízy Terminátor už šiestym v poradí, pôjde o film nabitý skutočne dynamickou akciou a množstvom výnimočných trikov. Hoci v roku 2019 je už ťažké divákov ohúriť tak, ako sa to Cameronovi podarilo s prvým filmom a o pár rokov neskôr aj s pokračovaním Terminátor: Deň zúčtovania, tvorcovia sľubujú nebývalú akciu.

zväčšiť Herec Arnold Schwarzenegger nechýbal na akcii... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Arnold Schwarzenegger Herec Arnold Schwarzenegger nechýbal na akcii Comic-Con v rámci predstavenia filum Terminátor: Temný osud.

James Cameron sa filmu upísal ako producent, o réžiu sa postaral Tim Miller. Nový príbeh v zásade opakuje rovnakú premisu ako prvé dva filmy. Z budúcnosti prichádza ničivý terminátor z tekutého kovu, ktorý má zabiť Dani Ramosovú, spoločne s jej priateľmi a hybridným ľudským kyborgom, ktorý ju chráni. Na pomoc im prichádza Sarah Connor v podaní Lindy Hamiltonovej.

zväčšiť Herci Linda Hamilton (v strede) a Arnold... Foto: Profimedia
Linda Hamilton (v strede) a Arnold Schwarzenegger (vpravo) a režisér James Cameron Herci Linda Hamilton (v strede) a Arnold Schwarzenegger (vpravo) a režisér James Cameron na tlačovej konferencii k filmu Terminátor v roku 1984.

Na štvrtkovej tlačovej konferencii bolo zaujímavé vidieť, ako sa hlavní hrdinovia zmenili po toľkých rokoch. Napríklad Arnold Schwarzenegger prekročil už sedemdesiatku a jeho kolegyňa Hamilton oslávi v septembri 63. narodeniny. Podľa pár ukážok v traileri je však jasné, že akčným scénam sa nevyhli ani oni dvaja. A idú do nich naplno.

Vy si môžete na nových a starších záberoch porovnať, ako zmenilo dvojicu hlavných predstaviteľov 35 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Arnold Schwarzenegger #Terminátor 6 #Comic-Con #Linda Hamilton

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...