Robbie, Pitt aj DiCaprio majú filmové medzery! Tieto slávne snímky nevideli

Herečka Margot Robbie patrí medzi veľké nádeje Hollywoodu, ale nedávno poriadne prekvapila. Jej "filmové vzdelanie" má poriadne medzery.

20.07.2019 09:00
debata
zväčšiť Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, režisér Quentin Tarantino a herečka Margot Robbie na predstavení filmu Vtedy v Hollywoode. Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, režisér Quentin Tarantino a herečka Margot Robbie na predstavení filmu Vtedy v Hollywoode.

Robbie sa nedávno v televíznom rozhovore priznala k tomu, že sú filmy, ktoré nikdy nevidela. A to aj také, ktoré sú úplná klasika. Pre televíziu MTV spoločne so svojimi kolegami Bradom Pittom a Leonardom DiCapriom, s ktorými predstavili novinku Vtedy v Hollywoode, hovorili aj o tom, aké filmy nikdy nevideli.

„Pamätám si, ako sme ja a ty robili Vlka z Wall Street a úplne ťa vytočilo, keď som povedala, že som nikdy nevidela Občana Kanea,“ namierila svoje slová herečka na DiCapria. „Vyletel vtedy na mňa, ako vôbec môžem byť v tomto biznise, keď som nikdy nevidela Občana Kanea,“ spomínala s úsmevom Robbie, ktorá si vraj po skončení nakrúcania slávny film Orsona Wellsa (označovaný za najlepší film všetkých čias) pozrela.

Austrálska herečka Margot Robbie. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Austrálska herečka Margot Robbie. Austrálska herečka Margot Robbie.

V televíznom rozhovore však tiež priznala, že nikdy nevidela jediný film zo série Hviezdne vojny. Tomu zase nerozumejú mnohí jej kamaráti.

Pred kamerami sa však priznali aj jej starší kolegovia, že tiež majú isté snímky, ktoré si zatiaľ nepozreli, hoci ich renomé je poriadne slávne a patria už do filmovej histórie. Pre Pitta ide o film Odviate vetrom a tiež slávny muzikál Za zvukov hudby. Druhý menovaný patrí tiež medzi filmy, ktoré nikdy nevidel ani Leonardo DiCaprio.

Trio sa už čoskoro objaví aj v slovenských kinách v novinke od režiséra Quentina Tarantina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #film #Leonardo DiCaprio #Margot Robbie #vedomosť

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...