Dostane Thorovo kladivo? Zvodná Natalie Portman sa vrátila vo veľkom štýle

Fešák Chris Hemsworth aj jeho pôvabné kolegyne Natalie Portman a Tessa Thompson posilnili hviezdnu zostavu hostí akcie Comic-Con.

22.07.2019 00:00
debata
zväčšiť Zľava: Herečka Natalie Portman, herec Chris... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zľava: Herečka Natalie Portman, herec Chris Hemsworth a herečka Tessa Thompson. Zľava: Herečka Natalie Portman, herec Chris Hemsworth a herečka Tessa Thompson.

Trio hereckých hviezd sa objavilo na akcii v San Diegu, aby tu informovalo o štarte príprav nového filmu zo série o legendárnom hrdinovi Thorovi. Ako inak s Hemsworthom v hlavnej úlohe.

Režisérom štrvtého filmu, ktorý dostal podtitul Love and Thunder, sa opäť stal novozélandský tvorca Taika Waititi, ktorý režíroval aj tretí filmový príbeh.

Herečka Natalie Portman sa zdraví s fanúšikmi....
Režisér Taika Waititi bude režírovať aj ďalší...
+2Zľava: Herečka Natalie Portman, herec Chris...

Na Comic-Cone odovzdal v jednej chvíli povestné thorovské kladivo do rúk Natalie Portmanovej, ktorá sa do filmu vráti vo veľkej paráde. Na stretnutí s fanúšikmi sa americko-izraelská herečka dočkala tiež vrúcneho prijatia. Dorazila v šatách z dielne značky Dior a vyzerala veľmi pôvabne.

Predstaviteľka Valkýry, jej kolegyňa Tessa Thompson, však bude mať v novom filme tiež výraznú rolu. O tom, akú podobu bude mať scenár, sa zatiaľ tvorcovia nevyjadrovali. Isté však je, že nebude chýbať špecifický humor Waititiho, ktorý si napríklad v treťom Thorovi zahral aj jednu z najhumornejších postáv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Chris Hemsworth #Thor #Natalie Portman #Comic-Con #Tessa Thompson

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...