Porotkyňa Marta Jandová prekvapuje! Bude mať vlastnú talkšou

Česká televízia Prima predstavila jesenné novinky, ktoré prinesie divákom. Tie neobídu ani kanál Prima PLUS, ktorý od roku 2017 prináša jej tvorbu aj na slovenské obrazovky.

27.07.2019 00:00
Marta Jandová Foto:
Marta Jandová sa objaví vo vlastnej talkšou s názvom Marta.
debata

Premiérové epizódy obľúbených seriálov Modrý kód či Krejzovi, ale aj premiérová druhá séria kriminálneho seriálu Temný Kraj s Lukášom Vaculíkom v hlavnej úlohe či nová show Marta so speváčkou a teraz už aj moderátorkou Martou Jandovou.

V ponuke kanálu Prima PLUS naďalej budú aj ďalšie premiérové populárne programy, ako Show Jana Krause, motoristický Autosalon a tiež hobby relácie Receptář Prima nápadů a Vychytávky Ládi Hrušky, ktoré sa tešia nemalej obľube i na Slovensku.

Lukáš Vaculík  ako vyšetrovateľ Petr Kraj  v... Foto: TV Prima
Lukáš Vaculík Lukáš Vaculík ako vyšetrovateľ Petr Kraj v kriminálke Temný Kraj.

V ďalšom programe nebudú chýbať tie najlepšie epizódy dnes už legendárneho Ano, šéfe! so Zdeňkom Pohlreichom či inšpiratívna relácia Jak se staví sen. Program zložený z pôvodných titulov doplní aj na jeseň francúzsky seriál Julie Lescautová.

V prime time po spravodajskom bloku a relácii TOP STAR diváci Prima PLUS od 20.15 uvidia najskôr obľúbené relácie. V pondelok to bude Autosalon, v utorok potom Ano, šéfe! a v stredu zas diváci už po ôsmej večer uvidia premiérové epizódy Show Jana Krause. Štvrtkové večery budú od septembra patriť show Marty Jandovej – Marta a v piatky zas pobaví primácka Partička.

Premiérové epizódy seriálu Modrý kód potom diváci uvidia v pondelok a v stredu večer od 21.30. V utorky a štvrtky po 21.20 sa na obrazovky dostane tak trochu strelená rodinka Krejzových so svojimi novými príbehmi. V piatok sa o slovo prihlási detektívka Julie Lescautová rovnako až po Partičke, a teda o 21.00 h.

Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová  v... Foto: Prima
Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová Lívia Bielovič (vpravo) a Sabina Laurinová v seriáli s názvom Modrý kód.

Víkendová štruktúra vysielania zostáva nezmenená. V sobotu večer bude svoje prípady riešiť David Matásek ako Polda. V nedeľu napoludnie budú pripravené premiérové hobby magazíny a večer od 20.15 potom už od 1. septembra štartuje druhá séria seriálu Temný Kraj.

O zaujímavý program na kanáli Prima PLUS sa ešte skôr, už v nedeľu 25. augusta od 20.15 h, postarajú najkrajšie dievčatá z Česka i Slovenska. Slovenskí diváci si práve na tomto kanáli budú môcť pozrieť priamy prenos spoločného finálového galavečera Českej Miss a Miss UNIVERSE Slovensko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marta Jandová #Temný Kraj #Prima PLUS

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...