Pyco už nebude moderovať šou Tvoja tvár znie povedome! Kto ho nahradí?

Minulý týždeň televízia Markíza zverejnila mená účinkujúcich piatej série šou Tvoja tvár znie povedome.

05.08.2019 10:18
Moderátorom šou zostáva Martin Pyco Rausch. Foto:
Moderátor Martin Pyco Rausch v šou Tvoja tvár znie povedome skončil.
debata (1)

Aktuálne už televízia prezradila aj meno moderátora šou, čím sa postarala o veľké prekvapenie. Martin „Pyco“ Rausch, ktorý divákov sprevádzal uplynulými sériami, sa v tejto pozícii od septembra neukáže. Kto ho nahradí? Bude to moderátor Martin Nikodým. „Ďakujem pekne Martinovi „Pycovi“ Rauschovi za výbornú spoluprácu počas uplynulých štyroch sérií, prajem mu, nech sa mu darí v tom, čo ho baví a napĺňa. Do šou prichádza nový moderátor, zhodou okolností tiež Martin, ktorý je takisto veľký profesionál a ja sa na našu spoločnú prácu už veľmi teším,“ hovorí Pepe Majeský, režisér šou.

Moderátor Martin Nikodým. Foto: TV Markíza
Moderátor Martin Nikodým. Moderátor Martin Nikodým.

K zábavnej šou, ktorú moderuje na RTVS – Milujem Slovensko, mu tak od novej televíznej sezóny pribudne ďalší veľký projekt u konkurencie. Čo na svoju novú pozíciu v šou televízie Markíza hovorí Martin Nikodým? „Veľmi ma potešilo, keď ma oslovili stať sa moderátorom Tvojej tváre. Pamätám sa na úžasnú atmosféru, ktorú som zažil ako účinkujúci v tejto šou a potešil som sa, že by som mohol opäť zažiť tú energiu, ktorou je program doslova nabitý. Vzal som si pár dní na rozhodnutie, ale myslím, že uplynulo sotva 24 hodín, keď som volal režisérovi, že som nenašiel žiadny dôvod, pre ktorý by som mal ponuku odmietnuť. V pozícií moderátora som na strane účinkujúcich , navyše so skúsenosťou účinkujúceho, Budem tam na to, aby som ich podporil a podržal. Som si vedomý toho, že porovnávaniu s Pycom sa asi nevyhnem, veď moderoval štyri série šou. Obaja sme profíci s dlhoročnými skúsenosťami. On robil svoju prácu najlepšie ako vedel a ja budem robiť to isté.“

Ako súťažiaci sa v piatej sérii predvedú herečka a speváčka Nela Pocisková, Karin Haydu, herec David Hartl, mladučká Zuzana Kraváriková, predstaviteľka Dorky zo seriálu Otecovia, moderátor relácie Dobre vedieť!, Rasťo Sokol, herec Noël Czuczor, slovenská modelka Alexandra Gachulincová a obľúbený slovenský herec Pavol Topoľský.

Herečka Karin Haydu.
Herec David Hartl.
+5Herečka Nela Pocisková.

Na svojom Instagrame sa Martin „Pyco“ Rausch rozlúčil s divákmi sledovanej šou, poďakoval za podporu a zaželal im ešte pekné leto. „Ak bude nejaký nový televízny projekt, dozviete sa o tom ako prví,“ povedal svojim fanúšikom na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

♾⚖️♾

Príspevok, ktorý zdieľa PYCO (martin pyco rausch) (@mrpyco),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tvoja tvár znie povedome

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...