Nová hrdinka z obrazoviek? Batwoman bude lesbická Židovka, prezradila Rose

Nepochybne jedným z očakávaných televíznych projektov je ten o Netopierej žene. Batmana nahradí Batwoman. Tvorcovia projektu prezradili prekvapivé detaily.

05.08.2019 15:30
debata
Herečka Ruby Rose predstavila seriál Batwoman... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Ruby Rose predstavila seriál Batwoman na akcii Summer 2019 Television Critics Association Press Tour. Herečka Ruby Rose predstavila seriál Batwoman na akcii Summer 2019 Television Critics Association Press Tour.

Na akcii Summer TCA Press Tour, kde jednotlivé televízne stanice predstavili nové projekty, sa objavila predstaviteľka hlavnej úlohy – herečka Ruby Rose. Práve ona stvárni akčnú hrdinku, ktorá bude brániť mesto pred zločincami s pomocou najnovších vynálezov a tiež svojich vlastných schopností pod maskou a v kostýme netopiera.

Pri tom, že sa z jedného z najslávnejších komiksových hrdinov stane žena – hrdinka, však nezostalo. „Kate Kane, moja postava v seriáli, je žena a je to Židovka,“ uviedla pre novinárov Ruby Rose. Dodala, že náboženstvo nebude zohrávať v príbehu nejakú výnimočnú úlohu. Určite však diváci postrehnú dôležitý fakt – sexuálnu orientáciu Kaneovej. V príbehu má byť totiž lesbičkou.

Zaujímavosťou je, že samotná Ruby Rose je v súkromí orientovaná na rovnaké pohlavie. Údajne aj to zohralo rolu pri obsadzovaní hlavnej postavy v seriály Batwoman. Rose sa však osvedčila vo viacerých akčných úlohách. Zahrala si napríklad vo filmoch John Wick 2 či xXx: Návrat Xandera Caga.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ruby Rose #lesbička #Batwoman

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...