Patrick Swayze očami Demi Moore či Jennifer Grey! Pozrite si trailer

Priatelia aj rodinný príslušníci Patricka Swayzeyho si naňho zaspomínali v novom dokumente s názvom "I Am Patrick Swayze".

07.08.2019 00:00
Jennifer Grey a Patrick Swayze - Hriešny tanec Foto:
Herci Jennifer Grey a Patrick Swayze v legendárnom romantickom tanečnom filme Hriešny tanec.
debata

Swayze zomrel v roku 2009 vo veku 57 rokov po prehratom boji s rakovinou pankreasu. Ako herca ho preslávili úlohy v snímkach Hriešny tanec (1988), Duch (1990), Bod zlomu (1991) či v seriáli Sever proti Juhu. V dokumente, ktorý odvysiela Paramount Network 18. augusta, v deň hercových nedožitých 67. narodenín, sa objaví niekoľko slávnych tvárí.

Jeho herecký kolega z filmu Youngblood (1986), Rob Lowe, v dokumente hovorí: „To, čo dosiahol Patrick počas svojho života, to dosiahne len zopár ľudí.“ Demi Moore, ktorá si s ním zahrala v romantickom filme Duch, o ňom povedala: „V Patrickovi bolo čosi drsné, závoneň bol obdarený schopnosťou krásneho, jemného a zmyselného pohybu,“ opísala v dokumente. Na okamihy, keď spolu začali tancovať, si zaspomínala pred kamerami aj Jennifer Grey, hviezda filmu Hriešny tanec.

V dokumente sa k slovu dostala aj jeho manželka, tanečníčka Lisa Niemi, ktorá svojmu budúcemu manželovi padla do ako už ako 14-ročná. Obaja sa venovali tancu a pred oltár sa postavili o päť rokov po ich zoznámení, manželmi boli od roku 1975 do hercovej smrti v roku 2009.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dokument #Patrick Swayze

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....