Hviezdy Beverly Hills 90210 po rokoch spolu! Tak kto zostarol najlepšie?

Šestica hlavných predstaviteľov z niekdajšieho kultového hitu Beverly Hills 902 10, prekvapivo bez kolegu Jasona Priestleyho, sa v stredu stretla s novinármi pred štartom minisérie BH90210.

08.08.2019 11:20
debata
zväčšiť Zľava: Herecká zostava v zložení Gabrielle... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Shannen Doherty, Ian Ziering, Jennie Garth a Tori Spelling Zľava: Herecká zostava v zložení Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Shannen Doherty, Ian Ziering, Jennie Garth a Tori Spelling sa spolu objaví v seriáli BH90210, ktorý je pokračovaním osudov hlavných postáv z Beverly Hills 902 10.

Televízia Fox odpremiérovala prvú časť minisérie, v ktorej sa pred kamerami objavia obľúbení hrdinovia seriálového hitu 90-tych rokov. O tom, že ani oni sa neubránili pribúdajúcim rokom, niet azda pochýb. Od štartu seriálu Beverly Hills 902 10 na televíznych obrazovkách uplynie budúci rok v októbri 30 rokov a tak už niektorí z jeho hrdinov prekročili päťdesiatku.

Reč je napríklad o predstaviteľke Andrey Zuckermannovej – herečke Gabrielle Carterisovej (55) či Ianovi Zieringovi (55), ktorý niekoľko sérií stvárňoval Steva Sandersa. Na stretnutí s médiámi sa obaja usadili vedľa svojich „mladších“ kolegov a spoločne spomínali na časy nakrúcania pôvodného seriálu, ale tiež hovorili o tom, čo divákov čaká v novom príbehu.

Herec Ian Ziering s kolegyňami Jennie Garthovou...
Herečka Jennie Garth.
+7Zľava: Herecká zostava v zložení Gabrielle...

Ten sa podľa informácií portálu TMZ.com, ktorý sa odvoláva práve na Zieringove slová, odohrá len v šiestich epizódach a bude vlastne mapovať osudy skutočných hercov, ktorí sa znovu stretnú a zvažujú, že sa vrátia k postávam milovaného seriálu.

Na tlačovej konferencii FOX sa dalo tiež vypozorovať, medzi ktorými kolegami panujú priateľské a vrúcne vzťahy. Napríklad herečka Shannen Doherty, ktorá stvárňovala Brendu Walshovú si vždy veľmi dobre rozumela s Brianom Austinom Greenom, v seriáli Davidom Silverom. A zdá sa, že im to zostalo až dodnes.

zväčšiť Herci Brian Austin Green (vľavo) a Shannen... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Brian Austin Green (vľavo) a Shannen Doherty Herci Brian Austin Green (vľavo) a Shannen Doherty sa smiali vlastným zážitkom z nakrúcania v minulosti.

Dobré kamarátky zostali aj po skončení pôvodnej verzie seriálu Jennie Garth a Tori Spelling, inak Kelly a Donna, ktorá sa verne priatelili aj v samotnom televíznom projekte. Všetci predstavitelia zhodne priznali, že im veľmi chýba bývalý kolega Luke Perry, inak Dylan McKay.

Americký herec prekvapivo skonal začiatkom tohto roka, keď ho po ťažkom infarkte museli hospitalizovať a následne sa ho snažili niekoľko dní udržiavať pri živote v umelom spánku. Perry zomrel vo veku 52 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #návrat #Jennie Garth #Tori Spelling #Shannen Doherty #tlačová konferencia #Ian Ziering #Beverly Hills 90210

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...