Honoráre hercov za zmrvené Beverly Hills? Na slávnych kolegov veru nemajú!

Kritici hromžia, mnohí diváci sú znechutení a zdesení. Ale hviezdy niekdajšieho seriálového hitu Beverly Hills 90210 sa môžu tešiť aspoň z toho, že ich konto je o niečo bohatšie. Hoci...

15.08.2019 15:58
debata (1)
zväčšiť Zľava: Herecká zostava v zložení Gabrielle... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Shannen Doherty, Ian Ziering, Jennie Garth a Tori Spelling Zľava: Herecká zostava v zložení Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Shannen Doherty, Ian Ziering, Jennie Garth a Tori Spelling sa spolu objaví v seriáli BH90210, ktorý je pokračovaním osudov hlavných postáv z Beverly Hills 902 10.

Ak ste si náhodou mysleli, že by zostava niekdajších hrdinov študentského seriálu mohla na televíznom návrate poriadne zarobiť, asi vás prekvapí, aký je finálny súčet. Podľa magazínu The Hollywood Reporter sa honoráre jednotlivých účinkujúcich ani zďaleka nešplhajú k sumám, ktoré inkasujú hviezdy veľkých súčasných televíznych hitov.

Sedmička hercov v zložení Tori Spelling, Jennie Garth, Shannen Doherty, Gabrielle Carteris a Brian Austin Green, Ian Ziering a Jason Priestley údajne zinkasovala za jednu epizódu sumu 70-tisíc dolárov. Dokopy teda za šesťdielnu sériu dostanú 420-tisíc dolárov.

Herec Ian Ziering s kolegyňami Jennie Garthovou...
Herečka Jennie Garth.
+7Zľava: Herecká zostava v zložení Gabrielle...

Dvojica herečiek Tori Spelling a Jennie Garth si na konto pripísali ešte po 15-tisíc dolárov za spolutvorbu novej šou. Práve ony dve údajne iniciovali návrat hercov a tiež priniesli kreatívny nápad nových epizód. Najlepšie potom dopadol herec Jason Priestley, ktorý sa v jednej časti predstavil aj ako režisér. Za to zinkasoval ďalších 42-tisíc dolárov.

Len pre zaujímavosť, napríklad herečka Ellen Pompeo pri nakrúcaní zabehaného hitu Klinika Grace dostáva už od roku 2015 sumu zhruba 575-tisíc dolárov za epizódu. Pri seriáli Will & Grace, ktorý sa podobne ako BH90210 vrátil na obrazovky po rokoch, boli tiež honoráre hlavných hrdinov výrazne vyššie – za epizódu to malo byť 250-tisíc dolárov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #plat #návrat #Jennie Garth #Tori Spelling #honorár #hviezdy #Beverly Hills 90210

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...