Hviezdy Oteckov, Vinczeovci či Dara Rolins: Prilákali tisícky ľudí do Markízy

Herecké a moderátorské hviezdy nechýbala na v poradí už 23. narodeninách televízie Markíza počas veľkého letného podujatia, Dňa otvorených dverí (DOD).

18.08.2019 10:16
debata (3)
Manželia Zlatica Puškárová a Patrik Švajda... Foto: TV Markíza
Manželia Zlatica Puškárová a Patrik Švajda nemohli chýbať. Manželia Zlatica Puškárová a Patrik Švajda nemohli chýbať.

V sobotu prilákal event do areálu televízie v Záhorskej Bystrici viac ako 22-tisíc návštevníkov z celého Slovenska. Lákala ich práve prítomnosť známych tvárí z obrazovky, ale nepochybne aj bohatý program.

Najväčšou zahraničnou hviezdou bola tento rok česká spevácka megahviezda Lucie Bílá, ktorá má množstvo fanúšikov aj na Slovensku. Okrem nej na pódiu vystúpila aj Dara Rolins, kapela Desmod či Emma Drobná alebo Miro Jaroš.

Speváčka Dara Rolins vystúpila aj v rámci...
Na DOD nechýbala ani Adela Vinczeová a jej...
+7Speváčka Lucie Bílá vystúpila aj v rámci...

Veľkým lákadlom bola aj tento rok autogramiáda hereckých hviezd z aktuálne najsledovanejších seriálových hitov Oteckovia a Susedia. Svoje podpisy rozdali tisíckam záujemcov napríklad Vladimír Kobielsky, Braňo Deák, Filip Tůma, Marek Fašiang, Monika Hilmerová, Jana Kovalčíková, Kristína Turjanová, Dominika Kavaschová, Peter Marcin, Andy Kraus, Zuzana Tlučková, Marta Sládečková a mnohí ďalší. Nechýbali ani čoraz populárnejší detskí herci zo seriálu Oteckovia.

Oteckovská zostava - zľava: Marek Fašiang,... Foto: TV Markíza
Oteckovská zostava - zľava: Marek Fašiang, Branislav Deák, Filip Tuma a Vlado Kobielsky. Oteckovská zostava - zľava: Marek Fašiang, Branislav Deák, Filip Tuma a Vlado Kobielsky.

Návštevníci sa tiež mohli osobne zoznámiť s najočakávanejšími televíznymi projektmi jesene a ich protagonistami v špeciálnych stanoch. Takto sa napríklad predstavil nový moderátor zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome Martin Nikodým, ale aj súťažiaci z nadchádzajúcej piatej série – medzi nimi napríklad Nela Pocisková, Saša Gachulincová, či Dávid Hartl a Pavol Topoľský.

Samozrejme, svojich fanúšikov prišli pozdraviť aj moderátorské tváre. Nechýbala napríklad Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze, ďalšia manželská dvojica Zlatica Puškárová a Patrik Švajda či tvár z Telerána.

Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Deň otvorených dverí #Zlatica Puškárová #TV Markíza #Adela Vinczeová #Oteckovia

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...