Krásna blondínka napísala Tarantinovi list. Výsledok: Je z nej Sharon Tate!

Od minulého štvrtka môžu slovenskí diváci v kinách vidieť novinku režiséra Quentina Tarantina. Zahrala si v nej aj austrálska herečka Margot Robbie. Do filmu sa dostala aj vďaka listu.

20.08.2019 00:00
debata
zväčšiť Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, režisér Quentin Tarantino a herečka Margot Robbie na predstavení filmu Vtedy v Hollywoode. Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, režisér Quentin Tarantino a herečka Margot Robbie na predstavení filmu Vtedy v Hollywoode.

Príťažlivá blondínka to prezradila pre magazín Vogue Australia a to práve v rozhovore, ktorý s ňou robil samotný Tarantino. Uviedla, že o tom, že napíše slávnemu režisérovi, uvažovala roky. Ešte v čase, keď žila a pracovala v rodnej krajine.

„Počula som, že urobíš len desať filmov a nemohla som zniesť pomyslenie, že zmeškám túto loď a nikdy neuvidím, ako to vyzerá na pľaci jedného z tvojich filmov. Skrátka som potrebovala vymyslieť, ako by som sa dostala na nakrúcanie,“ uviedla pre režiséra predstaviteľka Sharon Tateovej z 9. filmu Tarantina, ktorý dostal názov Vtedy v Hollywoode.

„Vedela som, že ešte nie som v tej pozícii, ale vždy, keď sa v mojej kariére udialo niečo nové a vzrušujúce, čo ma o kúsok viac posunulo do pozornosti kolegov a filmárov, pomyslela som si, že možno nastal ten čas,“ pokračovala Robbie.

Margot Robbie ako Sharon Tate vo filme Vtedy v... Foto: ITAFILM
Margot Robbie ako Sharon Tate vo filme Vtedy v Hollywoode. Margot Robbie ako Sharon Tate vo filme Vtedy v Hollywoode.

Rozhodujúci moment bol pre herečku, ktorá do sveta hollywoodskej kinematografie vstúpila rolou v snímke Vlk z Wall Street, znamenala až práca na snímke Ja, Tonya. Životopisný film o krasokorčuliarke Tonye Hardingovej jej vraj priniesol pocit spokojnosti s vlastným hereckým výkonom.

„Mala som pocit, že som dosiahla to štádium, kde už práca môjho tela ukáže ľuďom, čo dokážem ako herečka. Vtedy som si povedala, som pripravená napísať list Quentinovi Tarantinovi,“ uviedla tiež herečka.

Údajne vôbec netušila, či sa list k známemu režisérovi dostane a tak po počiatočnom váhaní spísala svoju prosbu a nechala ju odoslať svojím agentom. Prekvapenie prišlo až o pár týždňov. „Dostala som telefonát so slovami: ‚Quentin dostal váš list a skutočne rád by sa s vami stretol‘,“ opísala situácia jedna z trojice hviezd novinky, ktorá je už dnes najlepšie zarábajúcim filmom v histórii Tarantinovej tvorby.

Lákadlom je však nepochybne aj ústredná dvojica – herci Brad Pitt a Leonardo DiCaprio.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #list #rola #Quentin Tarantino #Margot Robbie #Vtedy v Hollywoode

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...