Doktorka Quinnová aj so Sullym po 26 rokoch! Pozrite sa, ako ich zmenil čas

Herečku Jane Seymourovú kedysi milovali tisícky divákov. Aj tých slovenských! Dôvodom bola jej rola doktorky Quinnovej, ktorá v rovnomennom seriáli zachraňovala obyvateľov mestečka na divokom Západe.

22.08.2019 10:50
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Summers with Sully!

Príspevok, ktorý zdieľa Jane Seymour (@janeseymour),

Niekdajšia Bond-girl mala v roku 1993, v čase štartu nakrúcania, 42 rokov. Dnes je z nej dáma, ktorej ťahá na sedemdesiatku. Pri pohľade na ňu je však jasné, že so starnutím sa vyrovnáva priam zázračne. Seymour vyzerá veľmi príťaživo a mladistvo a potvrdila to aj celkom nedávno zábermi na svojom Instagrame.

Ten však priniesol zaujímavé porovnanie nielen pre rodáčku z britského mesta Hayes. Doktorka Quinnová zostala v priateľskom kontakte so svojím niekdajším filmovým kolegom Joeom Landom, predstaviteľom kovboja Sullyho. Ich láske priali pri obrazovkách tisícky divákov, v súkromí sa však dvojica predovšetkým výborne priatelia.

zväčšiť Herecká dvojica Jane Seymour a Joe Lando na... Foto: © CBS Television
Jane Seymour a Joe Lando Herecká dvojica Jane Seymour a Joe Lando na zábere zo seriálu Doktorka Quinnová.

Ich kamarátstvo zjavne pretrvalo. Seymour totiž na svojom Instagrame zverejnila záber s Landom a pripísala k nemu stručne „Leto so Sullym“. Lando je od svojej niekdajšej seriálovej kolegyne mladší o celých jedenásť rokov, tento rok oslávi 58. narodeniny. A zdá sa, že vek mu z jeho šarmu neubral, skôr naopak. Vlasy sa skrátili, zošediveli, no herec vyzerá zrelšie a stále charizmaticky.

Zaujímavosťou je, že v súkromí je Joe Lando šťastne ženatý už 22 rokov. Od roku 1997 je jeho vyvolenou herečka Kirsten Barlow. V prípade Seymourovej sudičky neboli až také prajné. Má za sebou štyri manželstvá, aj to posledné (s kolegom Stacym Keachom) sa skončilo v roku 2015 rozvodom. Momentálne žije bez partnera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #seriál #Jane Seymour #Doktorka Quinnová #hviezdy po rokoch #Joe Lando

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...