Šokujúce odhalenie kyprej ryšavky Hendricksovej! Toto prekvapilo mnohých

Herečku Christinu Hendricksovú poznajú fanúšikovia predovšetkým ako jednu z postáv úspešného seriálu Mad Men. Objavila sa aj v snímke Drive. Ale spojenie má aj so slávnym oscarovým filmom.

24.08.2019 00:00
debata
Aj herečka Christina Hendricks predstavila film... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Aj herečka Christina Hendricks predstavila film Toy Story 4. Aj herečka Christina Hendricks predstavila film Toy Story 4.

Herečka len pred pár dňami poriadne prekvapila, keď na svojom Instagrame zverejnila plagát ku kultovému filmu Americká krása režiséra Sama Mendesa. Známy plagát zachytáva nahé ženské brucho a na ňom ruku, v ktorej je vložená ruža.

Doposiaľ bola väčšina sveta presvedčená, že ide o telo herečky Meny Suvariovej, ktorá si v snímke strihla slávnu „nahú“ scénu medzi lupeňmi ruží. Nie je to však tak.

„Vtipný fakt… zvykla som kedysi pracovať aj ako modelka a modelka pre zábery rúk. Toto je moja ruka a brucho inej modelky. Som hrdá, že som mohla byť súčasťou tohto filmu. Akokoľvek,“ napísala s humorom Hendricks.

Za film Americká krása z roku 1999 si svojho druhého Oscara odniesol herec Kevin Spacey. Film získal ďalšie štyri sošky – pre najlepší film, režiséra (Mendes), kameru a scenár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #rola #tajomstvo #ruka #Christina Hendricks #Americká krása

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....