30 rokov od slávnej komédie! Ako sa zmenil Travolta a jeho nežná kamarátka

A je tu ďalšie výročie! Pamätáte si ešte kultovú filmovú komédiu Pozri sa, kto to hovorí? Od premiéry jej prvého dielu uplynulo už tridsať rokov.

26.08.2019 00:00
debata
Herec John Travolta na premiére projektu The... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec John Travolta na premiére projektu The Fanatic v Los Angeles. Herec John Travolta na premiére projektu The Fanatic v Los Angeles.

Hlavné úlohy v snímke o starostiach s batoľaťom, ale aj o láske a spolupatričnosti vytvoril kedysi herec John Travolta a herečka Kirstie Alley. A čuduj sa svete, dvojica sa zišla pred pár dňami aj v Los Angeles na premiére novinky The Fanatic.

Hoci vo filme si zahral len dnes už 65-ročný Travolta, jeho ex-kolegyňa a kamarátka ho prišla na uvedenie filmu podporiť. A možno tak trošku nepriamo poukázať aj na ich spoločné „výročie“.

Herečka Kirstie Alley na premiére projektu The... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Kirstie Alley na premiére projektu The Fanatic v Los Angeles. Herečka Kirstie Alley na premiére projektu The Fanatic v Los Angeles.

V snímke Pozri sa, kto to hovorí si zahrali kedysi obaja ako úspešní a žiadaní herci Hollywoodu. Známy člen scientologickej cirkvi mal v tom čase 35 rokov a za sebou filmy ako Horúčka sobotňajšej noci či Pomáda. Jeho kolegyňa Alley mala len o rok menej a jej kariéra sa práve rozbiehala.

zväčšiť Herci John Travolta a Kirstie Alley na zábere z... Foto: TriStar Pictures
Herci John Travolta a Kirstie Alley na zábere z filmu Pozri sa, kto to hovorí. Herci John Travolta a Kirstie Alley na zábere z filmu Pozri sa, kto to hovorí.

V prípade oboch filmových hviezd sa však rovnaký kariérny príbeh nekonal. Kým Travoltovi sa darí udržiavať v centre pozornosti filmárov so striedavými úspechmi až dodnes, posledný projekt Alleyovej sa datuje do roku 2015. Aj to išlo len o menšie úlohy. Rodáčka z Kansasu však posledné roky pútala pozornosť aj so svojím bojom s pribúdajúcimi kilami. Ten dokonca zmapovala v niekoľkých programoch aj knihách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #John Travolta #Kirstie Alley #hviezdy po rokoch

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....