O 5 minút 12 v septembri odštartuje s novým moderátorom

V septembri po letnej pauze opäť štartuje politická diskusná relácia O 5 minút 12. Do moderátorského kresla zasadne člen televízneho spravodajského tímu RTVS Marek Makara, ktorý vystrieda Jozefa Hajka.

26.08.2019 15:57
Marek Makara Foto:
Marek Makara, nový moderátor relácie RTVS - O 5 minút 12.
debata (2)

Prvú reláciu O 5 minút 12 s novým moderátorom prinesie RTVS už v nedeľu 1. septembra, kedy si Slovensko pripomína Deň Ústavy SR. Na túto tému sa bude postupne rozprávať s tromi najvyššími ústavnými činiteľmi – prezidentkou Zuzanou Čaputovou, predsedom parlamentu Andrejom Dankom a premiérom Petrom Pellegrinim.

Marek Makara (45) považuje moderovanie diskusnej relácie za výzvu a zároveň za veľkú zodpovednosť. "Najdôležitejšie sú pre mňa dva faktory, ktoré si cením najviac – sú to divák a objektivita. Pýtať sa politikov v záujme všetkých divákov, respektíve občanov, beriem ako česť. Využijem na to všetky skúsenosti z mojej 25-ročnej kariéry v médiách a spravím všetko pre to, aby som sprostredkoval zaujímavé a obsahovo kvalitné rozhovory na témy, ktoré ovplyvňujú ich každodenné životy,“ povedal Makara.

Michal Magušin, moderátor novej politickej... Foto: JOJ
Michal Magušin Michal Magušin, moderátor novej politickej relácie TV JOJ, Na hrane.

S novou politickou reláciou príde na jeseň televízia JOJ. Politickú diskusnú reláciu Na hrane, ktorá sa týždenne bude venovať aktuálnym politickým a spoločenským témam, bude moderovať Michal Magušin.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #O 5 minút 12 #Marek Makara

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...