Valábik preverí vedomosti Kavaschovej či Čekovského! V novej šou sa zapotia aj fyzicky

V šou S úsmevom po Slovensku popri spoznávaní Slovenska musia súťažiaci cestovatelia v zložení Marián Čekovský, Juraj Tabaček, Dominika Kavaschová a Janka Kovalčíková občas siahnuť na dno svojich síl.

01.09.2019 00:00
Marián Čekovský, Juraj Tabaček, Dominika... Foto:
Marián Čekovský, Juraj Tabaček, Dominika Kavaschová, Janka Kovalčíková a Boris Valábik v novej šou S úsmevom po Slovensku.
debata

Hneď v prvej časti z Prešovského kraja si svoje vodácke nadanie otestuje Marián Čekovský, ale aj Juraj Tabaček či Dominika Kavaschová a Janka Kovalčíková. Dominika Kavaschová má súťaživého ducha a do disciplín išla naplno. "Oveľa radšej mám súťaže, kde sa človek zapotí. Pri jednoduchších súťažiach sa mi stáva, že sa nudím. Mám rada akciu a pocit, že môžem vyhrať,“ prezradila Dominika Kavaschová, ktorá počas natáčania šou S úsmevom po Slovensku musela viackrát prekonať svoje limity. "Som rada, že v niektorých disciplínach môžem prekonať samú seba a niektoré moje strachy. Či už je to strach z výšky, alebo tmy a jaskýň. Ako diváci uvidia už v najbližších častiach šou.“

Súťažiacich však čakajú aj vedomostné úlohy. Hneď na začiatku každej šou Boris Valábik otestuje ich znalosti o každom kraji. Vedomosti však budú potrebovať aj v niektorých súťažných disciplínach. "Veľmi si užívam cestovanie po slovenských roklinách, dolinách, kopcoch. Som vďačná produkcii, že nás tlačí do úloh a vecí, ktoré by mi ani nenapadli vyskúšať. Veľmi si však užívam aj úlohy intelektuálnejšieho charakteru a otázky vzdelanostného typu,“ uviedla herečka Janka Kovalčíková.

S úsmevom po Slovensku bude RTVS vysielať na Jednotke v utorky, prvú časť odvysiela už 3. septembra o 20:30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Kavaschová #Marián Čekovský #S úsmevom po Slovensku #Juraj Tabaček # Janka Kovalčíková

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...