Evelyn opäť na Farme! Donútili ju chodiť s káričkou... takto sa vynašla!

Znie to až neuveriteľne, ale diváci sa aj tento rok dočkajú reality-šou Farma. Už jedenástykrát. V moderátorskej úlohe sa vracia komička, herečka a moderátorka Evelyn.

03.09.2019 08:30
debata
Herečka a moderátorka Evelyn Kramerová. Foto: TV Markíza
Herečka a moderátorka Evelyn Kramerová. Herečka a moderátorka Evelyn Kramerová.

Sympatická blondínka bude opäť sprevádzať reláciou, v ktorej sa bojuje o tučnú výhru, ale aj o „prežitie“ v sparťanských podmienkach. A tentoraz aj v duchu súboja medzi „západom“ a „východom“ Slovenska.

Návrat ku koreňom našich predkov sa, samozrejme, nezaobíde ani bez modernejších doplnkov – v tomto prípade najmä vzájomných súbojov, nevraživosti a nepochybne aj intríg. Konieckoncov, možno práve tie robia z Farmy jeden z najsledovanejších programov za uplynulé roky.

Hereckí kolegovia Marta Sládečková a Peter...
Už čoskoro sa v šou Tvoja tvár znie povedome...
+32Herečka Zuzana Šebová.

Moderátorka Evelyn sa však už nepochybne teší na nové epizódy. Iba nedávno pobavila svojich fanúšikov aj na Instagrame, kde zverejnila video v ružovej kombinéze a s ružovým vozíkom na kolieskach. „Povedali mi, že na Farmu budem musieť chodiť s káričkou, čo je druhý najasexuálnejší vynález po taške na kolieskach,“ napísala blondínka.

„Zrútila som sa, lebo v mojich očiach chodia s káričkou len ľudia, ktorí buď majú nad 60 rokov, alebo zbierajú želiezko a také … Poprosila som ružový sprej, flitre a povedala som si ‚challenge accepted‘,“ doplnila ešte a následne pridala aj video, ktoré zachytáva, ako sa staronová moderátorka vyzbrojila na svojich „farmárov“. Premiérovú časť novej série mohli diváci vidieť v pondelok večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #farma #návrat #štart #Evelyn

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...