Tínedžerské idoly po rokoch? Takto sa zmenili krásky z hitov vašej mladosti

Ak patríte do generácie narodenej v sedemdesiatych či osemdesiatych rokoch, určite si ich dobre pamätáte. Hviezdy televíznych aj filmových hitov, ikony tínedžerov aj mladej generácie, sa stretli na prehliadke v New Yorku.

10.09.2019 00:00
debata
zväčšiť Zľava: Herečky Sarah Michelle Gellar, Lucy Liu,... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Zľava: Herečky Sarah Michelle Gellar, Lucy Liu, Alicia Silverstone a Jennifer Coolidge na prehliadke Christian Siriano v New Yorku. Zľava: Herečky Sarah Michelle Gellar, Lucy Liu, Alicia Silverstone a Jennifer Coolidge na prehliadke Christian Siriano v New Yorku.

Dizajnér Christian Siriano má pomerne širokú a pestrú základňu svojich verných klientiek a na prezentácii kolekcie Jar/Leto 2020 sa v New Yorku objavila zostava, ktorá tomu zodpovedala. Spoločné však mali jedno – v 90-tych rokoch bola každá z týchto dám skutočnou „star“.

Reč je o zostave herečiek v zložení Sarah Michelle Gellar, Alicia Silverstone, Lucy Liu a Jennifer Coolidge. Ak vám aj mená dnes nič už nehovoria, stačí len trošku zaloviť v pamäti.

Gellarovú preslávila najmä rola v seriáli Buffy, zabíjačka upírov, ale tiež negatívna postava v tínedžerskej dráme Veľmi nebezpečné známosti, ktorá bola variáciou na slávny román Valmont. Dnes 42-ročná rodáčka z Long Islandu vyzerá stále príťažlivo, nechýba jej nezabudnuteľný úsmev a dobrá nálada.

zväčšiť Zľava: Herečky Sarah Michelle Gellar, Lucy Liu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Zľava: Herečky Sarah Michelle Gellar, Lucy Liu a Alicia Silverstone na prehliadke Christian Siriano v New Yorku. Zľava: Herečky Sarah Michelle Gellar, Lucy Liu a Alicia Silverstone na prehliadke Christian Siriano v New Yorku.

Jej kolegyňu Aliciu Silverstone miloval azda každý, kto začiatkom deväťdesiatych rokov prepadol hudobným klipom skupiny Aerosmith. Blondínka v dnes už kultovom videu k hitu Cryin lámala srdcia všetkým tvrdým rockerom, ale rovnaké nadšenie vyvolalo aj jej účinkovanie v tínedžerskom hite Clueless.

Rovnaký, ak nie väčší úspech u tínedžerov mala herečka Jennifer Coolidge v komédii Prci, prci, prcičky. Jej postava „Stiflerovej mámy“ je dnes už kultová a hoci herečka oslávila 58. narodeniny, na prehliadke u Christiana Siriana nezostala nič dlžná svojej povesti sexbomby.

Štvrtá v poradí je herečka Lucy Liu, ktorá sa s úspechmi vracia pred filmové a televízne kamery aj dnes. Práve v 90-tych rokoch to však bola jej postava právničky v seriáli Ally McBeal, ktorá jej umožnila vzostup na rebríčku popularity a ďalšie filmové príležitosti. Od nakrúcania tohto hitu uplynulo 22 rokov, dnes 50-ročná Liu však stále dokáže zvádzať ako jej tvrdá a pritom vtipná postava v McBealovej. Čo poviete?

Chcete si hviezdy porovnať? Kliknite do našej galérie…

Herečka Alicia Silverstone na zábere z komédie...
Herečka Jennifer Coolidge na zábere z komédie...
+3Herečka Lucy Liu na zábere zo seriálu Ally...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #herečka #Lucy Liu #Sarah Michelle Gellar #Christian Siriano #Alicia Silverstone #devätdesiate roky

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...