Kto tvrdí, že s nadváhou niet sexuálneho života! Slávna speváčka odhalila všetko

Speváčku Beth Ditto poznal doposiaľ svet najmä ako členku formácie Gossip a tiež sólistku s nezameniteľným hlasom a zjavom. Kyprá dáma sa však najnovšie predstavuje aj ako herečka.

19.09.2019 00:00
debata
zväčšiť Herečka Beth Ditto na zábere zo seriálu On... Foto: Profimedia
Herečka Beth Ditto na zábere zo seriálu On Becoming a God in Central Florida. Herečka Beth Ditto na zábere zo seriálu On Becoming a God in Central Florida.

Ditto získala jednu z úloh v seriáli On Becoming God in Central America, v ktorom hlavnú rolu stvárňuje (údajne skutočne vynikajúca) herečka Kirsten Dunst. Pozornosť si však určite uchmatne aj Ditto. Okrem iného aj scénami, ktoré na obrazovkách často nevidieť.

V jednej zo scén totiž tvorcovia prisúdili 38-ročnej rodáčka z Arkansasu milostnú scénu s hereckým kolegom. Obaja herci pritom patria do skupiny ľudí s nadváhou, s akými milostné scény na plátne kín či televíznych obrazovkách často nevidieť. Tvorcovia však urobili výnimku a v snahe o čo najreálnejšie zobrazenie života v Amerike napísali do scenára aj takúto scénu.

zväčšiť Herečka Beth Ditto (vpravo) so seriálovou... Foto: SITA/AP
Herečka Beth Ditto (vpravo) so seriálovou kolegyňou Kirsten Dunstovou a hercom Melom Rodriguezom. Herečka Beth Ditto (vpravo) so seriálovou kolegyňou Kirsten Dunstovou a hercom Melom Rodriguezom.

Pre Ditto vraj podobné nakrúcanie nebola až taká výzva. Už zo svojich hudobných vystúpení bola známa ako provokatérka, ktorá sa bez ostychu bosá a len v negližé preháňala pred hudobnými fanúšikmi. Výzvou však nepochybne bola herecká rola samotná.

Ako však prezradila herečka Kirsten Dunst, výkon jej speváckej kolegyne ju nadchol a bola ním veľmi príjemne prekvapená. Kritici hovoria o seriáli ako o jednom z kandidátov v najbližšej sezóne televíznych ocenení Zlatý glóbus. Do výberu Emmy, ktoré rozdajú najbližšiu nedeľu, sa novinka ešte dostať nestihla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #seriál #rola #scéna #Beth Ditto

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...