Vianočná klasika ako muzikál? A čo je ešte lepšie, s fešákom Reynoldsom!

Americký komik, herec a scenárista Will Ferrell a jeho kanadský kolega Ryan Reynolds pracujú na novom muzikálovom spracovaní klasickej novely Vianočná koleda (1843) od Charlesa Dickensa.

25.09.2019 08:00
Ryan Reynolds Foto:
Ryan Reynolds na premiére filmu Pokémon: Detektív Pikachu v New Yorku.
debata

Novinka vznikne pod režisérskou a scenáristickou taktovkou Seana Andersa a Johna Morrisa, ktorí majú na konte napríklad komédie Ocko je doma (2015) a Ocko je doma 2 (2017).

Snímka zatiaľ nemá štúdio, ktoré by zastrešilo jej výrobu, no záujem o ňu prejavilo viacero spoločností, uvádza magazín The Hollywood Reporter. Koho si Ferrell a Reynolds v novinke zahrajú, zatiaľ nie je známe.

Vianočná koleda o lakomom a bezcitnom Ebenezerovi Scroogeovi, ktorého navštívia duchovia minulých, súčasných aj budúcich Vianoc a on sa po tom, čo mu ukážu, zmení, má už mnoho televíznych i filmových adaptácií.

Inšpirovala napríklad aj animák Vianočná koleda (2009), kde starého mrzúta nahovoril Jim Carrey, snímku Strašidelné Vianoce (1988) s Billom Murrayom či muzikál Muppets: Vianočná koleda (1992), v ktorom si Scroogea zahral Michael Caine.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryan Reynolds #Will Ferrell #Vianočná koleda

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...