Toľko hviezd! Viete, koho si v Priateľoch zahral Willis, Clooney, Sarandon či Roberts?

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer - to bola stála zostava legendárnych Priateľov (1994 - 2004). Svoje väčšie a menšie úlohy si v slávnom seriáli zahralo veľké množstvo hviezd.

04.10.2019 00:20
Bruce Willis, Julia Roberts Foto:
Susan Sarandon, Bruce Willis či Julia Roberts - objavili sa v legendárnych Priateľoch.
debata

Alec Baldwin

Bol hosťom v ôsmej sérii ako Parker, s ktorým pár dní randila predstaviteľka Phoebe. Jeho entuziazmus poriadne liezol na nervy – až mu napokon dala aj tolerantná Phoebe „košom“.

Reese Witherspoon

V 6. sérii sa v deji objavila ako Jill Green, „malá“ sestra Rachel Greenovej. Ako pekná nákupná maniačka sa zapáčila Rossovi. Tomu však urobila Rachel rázny koniec.

Sean Penn

V ôsmej sérii si zahral postavu Erica, snúbenca Ursuly, dvojčaťa seriálovej Phoebe. Randila s ním však aj Phoebe, ale ich vzťah mal veľmi krátke trvanie.

Winona Ryder

V 7. sérii sa objavila ako Melissa, niekdajšia spolužiačka Rachel z vysokej školy, ktorá priznala, že bola a stále je zamilovaná do Rachel. Herečky si pred kamerami vymenili aj horúce bozky.

George Clooney a Noah Wyle

Už v 1. sérii si zahrali úlohy lekárov v nemocnici, s ktorými si Monica a Rachel dohodli počas návštevy pohotovosti rande. V byte dievčat prežili rande vo štvorici.

Christina Applegate

V 10. sérii sa objavila ako Amy Green, povrchná a sebecká sestra Rachel, ktorej najväčšou starosťou bolo dobre sa vydať.

Susan Sarandon

Objavila sa v 7. sérii ako herečka menom Cecilia Monroe, kolegyňa Joeyho z telenovely, v ktorej stvárňoval lekára menom Drake Ramoray.

Danny DeVito

V 10. sérii si zahral starnúceho a nešťastného striptéra, ktorý sa objavil na rozlúčke so slobodou, ktorú dievčatá zorganizovali pre Phoebe.

Bruce Willis

V šiestej sérii si zahral postavu Paula Stevensa, s ktorým randila Rachel.

Julia Roberts

Si zahrala v 2. sérii, kedy pripravila ako Susie Moss krutú pomstu pre Chandlera. Nechala ho vyzlečeného na pánskych toaletách.

Brad Pitt

Objavil sa v 8. sérii ako Will Colbert, niekdajší spolužiak Rossa, úporne nenávidiaci Rachel. (Pitt a Aniston boli v tom čase manželmi).

Elle Macpherson

Zahrala si tanečnicu z Austrálie menom Janine, ktorá bola krásnou spolubývajúcou Joeyho. A prežili aj krátky vzťah.

Kristin Davis

Sa v Priateľoch doslova iba mihla ako Erin, ktorá poplietla hlavu Joeymu, neskôr sa z nej stala Charlotte York v seriáli Sex v meste.

Catherine Bell

Zahrala si v roku 1995 v Priateľoch maličkú rolu Robin, pekného dievčaťa z autobusu. Neskôr sa preslávila ako Sarah MacKenzie v seriáli JAG.

Tom Selleck

Si zahral fešáka – doktora Richarda Burkea, ktorý radnil d Monicou. Ich láska sa však skončila rozchodom pre ich značný vekový rozdiel.

Brooke Shields

Zahrala si fanatickú obdivovateľku Joeyho ako predstaviteľa Drakea Ramoraya.

Isabella Rossellini

V seriáli Priatelia si zahrala samú seba, keď sa z čista-jasna objavila v slávnej seriálovej kaviarni.

Trudie Styler

Zahrala si samú seba – ako mamu jedného zo spolužiakov Rossovho syna, Bena.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Julia Roberts #priatelia #Elle MacPherson

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....