Nová bondovka plná prekvapení! Craig sa vraj bude bozkávať so zloduchom

Najnovší film z bondovskej série síce má do premiéry ešte ďaleko, ale už teraz púta výraznú pozornosť verejnosti. Po tom, čo sa objavili informácie, že vo filme sa v úlohe agenta 007 objaví žena, prišli nové správy.

06.10.2019 00:00
debata (3)
Herec Rami Malek na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, EDDIE KEOGH
Rami Malek Herec Rami Malek na archívnom zábere.

Herec Rami Malek, ktorý má na konte Oscara za svoj výkon vo filme Bohemian Rhapsody, stvárni v najnovšom filme hlavného zlosyna. V talkšou u moderátora Stephena Colberta priznal, že pri nakrúcaní jednej zo scén skončil pri bozku s Craigom, teda predstaviteľom Jamesa Bonda.

„Mali sme scénu, ktorá bola veľmi komplikovaná a Daniel a ja sme ju skúšali pred naším výnimočným režisérom Carym Joji Fukunagom,“ uviedol v televízii Malek. „A sedeli sme za stolom hodiny, snažili sa nájsť ten správny nápad a odrazu sme konečne rozlúskli túto scénu,“ pokračoval Malek.

V úlohe tajného agenta Jamesa Bonda sa na... Foto: SITA/AP, Jonathan Olley
Daniel Craig V úlohe tajného agenta Jamesa Bonda sa na strieborné plátno vráti britský herec Daniel Craig.

„Schmatol ma, zdvihol. Fakt neviem, či som inicioval nasledovný moment ja, alebo on, ale odrazu sme sa pobozkali,“ prezradil herec egyptského pôvodu. Zároveň Malek dodal, že celá scéna skončila humorne. "Chvíľu mi trvalo, kým som nabral dych, pozrel som sa na neho a povedal, takže toto zo mňa robí Bond-girl?

Samozrejme, nová bondovka sa nezaobíde bez Daniela Craiga – napriek tomu, že bulvárne správy už prorokovali všeličo. Herec zostal aj v tomto filme agentom Jamesom Bondom. Keďže však do filmu vstupuje ako povolaný späť do služby z odpočinku, jeho agentské číslo 007 medzitým získal nový agent, ktorým je zhodou okolností žena – vo stvárnení herečky Lashany Lynchovej.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #film #bondovka #James Bond

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...