Nová bondovka bude šokovať! Sľubuje to krásna Moneypenny Naomie Harris

O tom, že nový film v bondovskej sérii, posledný s hercom Danielom Craigom, prinesie veľa zmien, sa hovorí už dávnejšie. Teraz to však potvrdila aj ďalšia herecká hviezda.

09.10.2019 00:00
debata
Herec Daniel Craig a jeho kolegyňa Naomie... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Daniel Craig a jeho bond-girl Naomie Harris Herec Daniel Craig a jeho kolegyňa Naomie Harris na archívnom zábere.

Herečka Naomie Harris, ktorá sa opäť vráti v úlohe Moneypenny, v rozhovore pre magazín GQ Hype uviedla, že diváci sa majú na čo tešiť.

„Film je spojením filmov Spectre a Skyfall. Ale s masívnymi, obrovskými prekvapeniami, pri ktorých som si sama hovorila wau! Myslím si, že ľudí skutočne šokujeme,“ naznačila Harris.

Štyridsaťtriročná herečka však nie je prvá, ktorá naznačila, že sa v bondovke s názvom No Time to Die objaví množstvo neočakávaných momentov. Len nedávno v rozhovore naznačil herec Rami Malek, ktorému zverili úlohu hlavného zloducha, že pri nakrúcaní jednej zo scén filmu skončil pri bozku s Danielom Craigom, teda predstaviteľom Jamesa Bonda. Či sa scéna objaví aj vo filme, nie je však jasné, ani potvrdené.

Najväčší rozruch ohľadom nového filmu o agentovi 007 vyvolali špekulácie, že jeho rolu stvárni žena. Teoreticky je to však správne. Ako producenti vysvetlili, vo filme sa Daniel Craig ako James Bond musí vrátiť do služby z odpočinku. Jeho služobné číslo 007 však medzitým dostane nová agentka, ktorú stvárňuje herečka Lashana Lynch. James Bond však zostáva stále Jamesom Bondom a mužom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #šok #James Bond #Naomie Harris

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...