Toto je nová Mačacia žena! Na Batmana vystrčí pazúriky Kravitzova dcéra

V slovenských kinách sa momentálne premieta príbeh zloducha Jokera, ktorého preslávil komiks o Batmanovi. Aj jeho hlavný hrdina, osamelý pomstiteľ a ochranca mesta Gotham sa však dočká novej snímky.

19.10.2019 00:15
Herečka Zoe Kravitz na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Zoe Kravitz na archívnom zábere.
debata

O tom, že v novom príbehu o Batmanovi sa v hlavnej úlohe objaví herec Robert Pattinson, už médiá informovali pred pár mesiacmi. Hollywoodsky herec a hrdina známy zo ságy Twilight to potvrdil prostredníctvom svojho zástupcu. Najnovšie je potvrdené ďalšie hviezdne meno – Catwoman.

V najnovšom filme o netopierom mužovi sa objaví aj postava Mačacej ženy a mnoho fanúšikov zaujímalo, ktorá herečka ju stvárni. Dnes je už isté, že to bude herečka Zoe Kravitz, inak dcéra speváka Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonetovej.

O tom, že tvorcovia do jednej z kultových komiksových postáv obsadili hrdinku zo seriálu Veľké malé klamstvá, informoval magazín Variety. Kravitz bude ďalšou herečkou v poradí, ktorá si zahrá mačaciu hrdinku, ktorá osciluje medzi príťažlivosťou a nenávisťou voči Batmanovi.

Naposledy túto rolu stvárnila herečka Anne Hathaway vo filme Temný rytier povstal od režiséra Christophera Nolana. Postavu Mačacej ženy stvárnili aj herečky Michelle Pfeiffer a Halle Berry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Batman #Zoe Kravitz #Catwoman #Mačacia žena

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...