Hviezdna Cate Blanchett má jasno: Túto úlohu by nikdy neprijala!

Má na konte dvoch Oscarov a právom je považovaná za jednu z najtalentovanejších herečiek súčasnosti. Cate Blanchett však veľmi jasne vie povedať, ktoré role ju vôbec nezaujímajú.

30.10.2019 00:00
debata
Herečka Cate Blanchett na premiére filmu Joker... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Cate Blanchett na premiére filmu Joker predviedla kreáciu Armani Privé. Herečka Cate Blanchett na premiére filmu Joker predviedla kreáciu Armani Privé.

V rozhovore pre magazín Harper's Bazaar sa austrálska rodáčka priznala k tomu, že ju nelákajú charaktery, ktoré jej pripomínajú seba samu. „Nikdy ma nezaujímalo stvárniť niekoho ako som ja sama. Pre mňa, sebecky, je to vždy o snahe porozumieť perspektíve a pohľadu niekoho iného,“ uviedla pre časopis 50-ročná kráska.

„Čím ďalej sa pohnem od môjho sveta skúseností, od môjho nastavenia hodnôt, tým fascinujúcejšie herectvo je,“ komentovala Blanchett, ktorá sa najnovšie objaví v projekte Mrs. America.

Herečku mohli diváci vidieť napríklad ako kráľovnú Alžbetu, za túto rolu získala prvú nomináciu na Oscara. Na zlato však premenila až nomináciu za výkon vo filme Letec, kde stvárnila hollywoodsku divu Katherine Hepburnovú. Druhého Oscara jej potom priniesol výkon v snímke Jasmínine slzy od režiséra Woodyho Allena.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #herectvo #film #rola

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...