Lesbické scény v posteli! Batwoman nezachraňuje len Gotham, ale aj spálňu

Očakávania okolo nového seriálu Batwoman boli veľké. Možno aj preto, čo už vopred naznačovali televízni tvorcovia. Hlavná hrdinka je totiž homosexuálna.

31.10.2019 00:00
debata (4)
Herečka a modelka Ruby Rose na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka a modelka Ruby Rose na premiére filmu The Meg. Herečka a modelka Ruby Rose na archívnom zábere.

Postavu Netopierej ženy zverili herečke Ruby Roseovej, ktorá sa svojou homosexuálnou orientáciou netají a hneď do prvých epizód jej scenáristi pridali aj milostnú scénu, v ktorej skončila v posteli s príťažlivou blondínkou – hereckou kolegyňou Brianne Howey, ktorá stvárňuje jej partnerku.

Ako už dávnejšie priznala sama Rose, jej postava v seriáli, ktorá by inak mala byť sesternicou Bruca Wayna – inak Batmana, mala mať homosexuálnu orientáciu a byť židovského vierovyznania.

„Kate Kane, moja postava v seriáli, je žena a je to Židovka,“ uviedla pred časom pre novinárov Ruby Rose. Dodala, že náboženstvo nebude zohrávať v príbehu nejakú výnimočnú úlohu. Určite však diváci postrehnú dôležitý fakt – sexuálnu orientáciu Kaneovej.

Stalo sa tak práve pri epizóde s posteľovou scénou, kde sa Rose a Howey oddali vášnivým bozkom a nežným dotykom. Ako poukazujú tvorcovia, Ruby Rose stvárňuje vôbec prvú hlavnú komiksovú hrdinku, ktorá miluje osoby rovnakého pohlavia.

Čo sa komiksového žánru týka, nie je však celkom prvá. Napríklad v príbehu Deadpool 2 sa objavila dvojica charakterov – superhrdiniek, ktoré spolu randili.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #gay #erotika #scéna #Ruby Rose #Batwoman

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...